Opera'nın Webkit motorlu tarayıcısından ilk görüntüler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Opera'nın Webkit motorlu tarayıcısından ilk görüntüler
Yakın zamanda piyasaya sürülmesi beklenen Opera şirketinin Webkit motorunu kullanan tarayıcısından ilk görüntüler geldi. MWC kapsamında sunulan video ve görüntüler tarayıcının görünümü gibi genel özellikleri hakkında bilgiler veriyor.

Bahsi geçen video:

Ekran görüntüleri:

Bana kalırsa işlem barının üste alınması kötü olmuş. Benim Opera Mini kullanmamın en büyük sebeplerinden olan alt işlem barı bu sürümde genele uyularak üste taşınmış. Ancak sürekli büyüyen ekranlara paralel olarak özellikle cihazları tek elle kullanmak oldukça zorlaşıyor.

Bakalım yeni tarayıcı kullanıcıları ne derece memnun edecek?

Çıksında deneyelim bakalım neler yapılmış

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Net bir zaman yok ama bir kaç haftaya çıkar tahminimce.

PriZm

Üye
Üst adres,sekme,menü barı resmen Mobil Chrome'dan kopya.

Kerim.

Üye
Stock tarayici kullanmaya devam edecegim

MaxipmaN

Üye
qt webkit var symbianda gelir mi acaba?

kcr

Üye
+++++++

- - - Eklendi - - -

Bu googlein hiç mi patent derdi yok anlamadin pcde yandex browser direk chromium dan yapilmis adina yandex denilmiş

Merak etme, kıyısından köşesinden kazanacağını bilmese millete alın alın çekinmeyin dercesine sürmezdi ortaya o kadar servisi. Bu da öyle bir durum işte. Google bu...

kcr

Üye
qt webkit var aslında isteseler çıkarırlar bence

İş istemelerinde değil, Nokia'nın istemesinde. Önceki gün Android'in Dalvik'ini geliştiren Myriad Group'a mail attım. Neden symbian için de Dalvik'i çıkartmadıklarını sordum. Adamlar ne cevap verdi dersiniz? Kendilerine gelecek talep doğrultusunda böyle bir şeyin mümkün olduğunu ancak şimdiye kadar böyle bir talebin gelmediğini söylediler. Cihazınızın ya da yazılımınızın üreticisiyle görüşün dediler. Yani Nokia isterse oluyor, istemezse de böyle işte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...