OperaMini Soru ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demirthi

Üye
    Konu Sahibi
OperaMini Soru ?
opera mini de download sitelerinde indirme yaparkenki saniyeyi bu sitede bulduğum kod ile bu basamağı geçiyorum yalnız güvenlik kodunu girdikten sonra enter tuşuna basmam gerek bunun için de bi kod var mı veya bir öneriniz

besim.farhan

besim.farhan

Üye
*ve0'a basınca tam ekran oluyor ya tam ekrandayken enter çıkar..

demirthi

Üye
    Konu Sahibi
sitede enter yazmıyor pc den indirirken kodu yazıp enter tuşuna basıyorsun download başlıyor bunu opera minide kodu yok mudur ki

mstf_l

mstf_l

Üye
hangi site bu linki verirsen bakarız biseylere

demirthi

Üye
    Konu Sahibi
uploaded.to bu siteden indirme yapacağım güvenlik kodundan sonra enter tuşuna basmam gerekiyormuş ama n73de mümkün değil galiba

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
güvenlik kodunu girdikten sonra altında download yazısı çıkıyor ama opera mini de çıkmıyo bende opera ile o siteden dosya indiremiyorum

BANLI

BANLI

Üye
opera mobile de güvenlik kodunu yazdıktan sonra 3 kere 0'a basıp enter tuşuna basmış gibi yapabilirsin tabi bunu yaparken güvenlik kodunu yazdığın kutucuktan çıkmadan yapacaksın umarım olur face de bu sayede yorum yazabiliyorsun

mstf_l

mstf_l

Üye
evet e5 te iyi ama farkları

E5 256 mb ram
fixed focus

E72 128 mb ram
Auto focus
Metal kasa

Farkları bu islemciler aynı zaten

mstf_l

mstf_l

Üye
auto focus kamera daki bi özelliktir fixed focustan daha iyidir arastırabilirsin istersen

'h716043'

'h716043'

Üye
opera mini de download sitelerinde indirme yaparkenki saniyeyi bu sitede bulduğum kod ile bu basamağı geçiyorum yalnız güvenlik kodunu girdikten sonra enter tuşuna basmam gerek bunun için de bi kod var mı veya bir öneriniz

Mustafa artık yazmasan yada bu okusan derim herhalde mesajlar karıştı

mstf_l

mstf_l

Üye
uf pardon arkadaşlar benim telefon biraz sorunlu herhalde farklı konulara girmiş bende biraz dalgınlıgıma gelmis

çok özür dilerim

----------Eklendi @ 19:44:37 ---------- Yazıldı @ 19:44:08 ----------

bende bakıyorum öbür konuya diyorum ben buraya mesaj yazmamısmıydım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt