Operadan indirdiğim resim galeriye geç giriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osman42x

Üye
    Konu Sahibi
Operadan indirdiğim resim galeriye geç giriyor
Başlıkta dediğim gibi ben opera mini 7 next kulanıyorum ama resmi kaydet dediğimde galeride yarım saat sonra gözüküyor

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
kardeş o sistem klasörleriyle alakalı benim ekran kaydediciyle aynısı oluyordu kaldır baştan kur olmazsa pm at

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
hafıza kartı görüntüler klasöru içinde bulunan her bir klasör içinde yada hafıza kartı kök klasörunde paintb isimli gizli dosyalar mevcut bunları sil söylediğin durumun düzelmesinde faydalı olur ayrıca çok fazla resim varsada bu yüzdende olur.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
kökten çözüm telefonu kapat aç :)

osman42x

Üye
    Konu Sahibi
ama nokia browser (orjinal tarayıcı) dan indirdiğimde kayıt oluyor

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Kardeş kesin çözümmü istiyorsun telefonunda operadan indirdiğin resim sayısını azalt tamam mi şimdi hafıza kartına direk resim indir ardından xplore ile resmi aç nereye kaydettiysen ardından telefon resmi tanısın ardından 2 dakikaya kalmaz galeride

- - - Eklendi - - -

kardeşim senin telefon ne

- - - Eklendi - - -

kardeş ben yakında 180 mb lik arşiv yükleyeceğim orda opera 12 uc web browser daha bir çok web browser filan var eğer yapamazsan onları kurarsın

osman42x

Üye
    Konu Sahibi
benim tellefon 5228 uç browserden olmuyor orjinalden aynı daka oluyor abimin ki de olmuyor acaba bu ha nd ler olduğu içinmi

osman42x

Üye
    Konu Sahibi
cevap plss!!!!

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
kardeş mesela bu bendede oluyor yanı uc webi çalıştırmıyor bunun sebebi ekran boyutu filan uygun değil ekrana tam sığsa bile dokunmatigi algilamayip çalışmıyor ilk başta girer lakin sürekli ana sayfada kalırsın dokunmatik ise yaramaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt