Opera Yardımm acill

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Opera Yardımm acill
Merhaba arkadaşlar bi sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Opera Mini Next kullanıyorum. Eskiden böyle bi sorun yoktu. 1 haftadır var. Mesela forumdan bi uygulama beğendim. İndirmek istediğim indir deyip kaydet dediğimde bi 2 3 saniye sonra indirme başarısız diyo kalıyo. Eskiden her ne olursa olsun indiriyodu. Artık indirmiyo. Neden ?

smh60

smh60

Üye
bi nokia browserdan dene inerse sorun operada sil yeniden kur indirmezse internetinde

kaptan23

kaptan23

Üye
genelde opera belli bi süre kullanıldıktan sonra böyle bi hata veriyor benim sık başıma geldi sil baştan yeni versiyonu yükle sorun kalmaz büyük ihtimal

MaxipmaN

Üye
wlan güncellemesi ile ortadan kaldırdım ben

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Operayı sil yeniden kur eğer benim gibi çok yer imi n varsa opera link i etkinleştir

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Sildim yeniden yükledim bi fark olmadı yine aynı

MaxipmaN

Üye
wlan güncellemesi yaptın mı?

kaptan23

kaptan23

Üye
wilan güncellemesi ile de olabilir ama genelde operada olan bi hata normal browserden indir o hatalar sürekli veriyor opera bir türlü düzelmedi

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Evet Wlan güncellemeside yaptım ama bi fark yok indirme başarısız diyo kalıyo arkadşalar

drivenn

Üye
Bence oupeng kullan o indirme konusunda daha başarılı

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Önerebiliceğiniz her konuda iyi bi browser var mı ? opera dışında

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Cihazın kendi tarayıcısı :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha:

- - - Eklendi - - -

Şakaydı tabi

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Her Konuya Yakın Şimdilik Sadece Opera Mobile Var. Ama İndirmek İçin UCBrowser :oke: Gezinme İçin Opera Mini :oke:

furkan5800

furkan5800

Üye
Operanın Sunucularıyla ilgili muhtemelen alternatif dene uc gibi oda iyidir emin ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt