Opera son kapatılan yer!?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KO9

KO9

Üye
    Konu Sahibi
Opera son kapatılan yer!?
operayı açınca son kapatılan yerden devam etmesini engelleyebilirmiyiz yani direk hep speeddial den başlayabilirmi? Kapattığım yerin tekrar açılması çok salakça bi seçenek bence

s3rseri

Üye
kapattığın yer tekrar açılmıyor daha önce tam yüklenmeyen sayfa uygulamayı başlatınca tekrar yükleniyor soyle izah edeyim; sayfaları açarken operanın yukarıdaki adres çubuğu barının en solunda dairesel bi şekilde dönen bir simge var, o simge orda döndüğü sürece sayfa daha yükleniyor demektir eğer sayfa tam yüklenmeden yani o simge ordan kalkmadan sen operadan çıkış yaparsan bunu hafızaya alıyor ve operayı bir dahaki açışında opera o hafızadaki bilgiyi yani daha önce yarım kalan sayfayı tekrar faaliyete sokuyor. Durum bundan ibaret bunu engellemenin yolunu ayarlardan bende bilmiyorum öyle bir ayarın olduğunu da sanmıyorum, tek çözüm operadan çıkış yapmadan önce bütün yüklenen sayfaları durdurmak ya da kapatmaktır...

nonamex

Üye
Opera Mobile 11 hantal ve kapanma sorunu var. Opera Mobile 10 Hızlı ama çoğu sayfayı düzgün gösteremiyor..

Ne yapmalı :hmmm

s3rseri

Üye
opera 11 fena değil hantal olan internet hızı bence ...

nonamex

Üye
Opera Mobil 10 web sitelerini daha hızlı açıyor kesinlikle.

KO9

KO9

Üye
    Konu Sahibi
opera 11 sağlamda işte bu ayarı acaba sis dosyasını açıp config dosyalarını editleyerek değiştirebilirmiyiz diye düşünmedim deil hatta biraz kurcaladımda pc olmadığından pek fazla bişi bulamadım... Acaba kodlamadan anlayan birisi bakabilirmi?

najanaja

najanaja

Üye
kadeşim sende çıkarken bütün pencereleri kapatıwer zor bişi deil. Açılışta kısayol menüsü gelsin direkt.

KO9

KO9

Üye
    Konu Sahibi
kadeşim sende çıkarken bütün pencereleri kapatıwer zor bişi deil. Açılışta kısayol menüsü gelsin direkt.

Oldu işim yok tek tek onla uğraşıcam... Ben sekme sekme gezmesini severim yeri geliyo 10 sekme açılıyor... Tek tek onları kapatmakla kaybettiğim zamanı göz önünde bulundurunca... Birde ben sadece yapılabilirmi diye sordum alternatif çözümler aramıyorum... Şu finaller bitsin bulurum da zaten sadece bundan rahatsız olan birisi daha öncede belki olmuştur ve bişiler geliştirmiştir diye düşünmüştüm...

najanaja

najanaja

Üye
Oldu işim yok tek tek onla uğraşıcam... Ben sekme sekme gezmesini severim yeri geliyo 10 sekme açılıyor... Tek tek onları kapatmakla kaybettiğim zamanı göz önünde bulundurunca... Birde ben sadece yapılabilirmi diye sordum alternatif çözümler aramıyorum... Şu finaller bitsin bulurum da zaten sadece bundan rahatsız olan birisi daha öncede belki olmuştur ve bişiler geliştirmiştir diye düşünmüştüm...

Zaman kaybımı bi sekmeyi kaç dk da kapatıyosun ki? Neyse ben sadece aklıma gelen bi fikir sundum bunda bişey yok sen neyi nasıl biliyosan öyle yaparsın.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende de aynı şey oluo çıkmadan önce sekmeleri kapatırsan sorun çıkmaz.:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt