[Opera Software] Opera Mini Next v7.00(29482) S60v3/S^1/S^3 Signed (Resmi Türkçe)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
[Opera Software] Opera Mini Next v7.00(29482) S60v3/S^1/S^3 Signed (Resmi Türkçe)

Ekli dosyalar

Tepkiler: MEHMET ÇİFTÇİ, iatis, @@DiAbLo@@ ve 1 kişi daha

Tuba

Üye
Teşekkürler

Tepkiler: Jan ve polluxea♪

arslanla

Üye
teşekkürler

Tepkiler: polluxea♪
sunan arkadasa tesekürler ama bu opera mini next bence bes para etmez sayfalarda akici degil eski versiyonlardaki daha akiciydi.

Teşekkürler

kullanan var mı?

İyiymiş teşekkürler

sunan arkadasa tesekürler ama bu opera mini next bence bes para etmez sayfalarda akici degil eski versiyonlardaki daha akiciydi.

Kardeşim opera mini normal operaya göre tabi ki yavaş olcak. Yalnız bu mini ye yeni eklentiler eklenmiş diye biliyorum ben ondan yavaş olabilir..
Bu arada paylaşan arkadaşa

Konu Sahibi
rica ederim arkadaslar...normal operaya göre daha yavas evt cnkü daha kücük bi tarayıcı..yeni eklentilerde var bu ara da

Kardeşim opera mini normal operaya göre tabi ki yavaş olcak. Yalnız bu mini ye yeni eklentiler eklenmiş diye biliyorum ben ondan yavaş olabilir..
Bu arada paylaşan arkadaşa

yaw benim demek istedigim normalopera degil opera miniye gore dahada yavas bu next versiyonu.

yaw benim demek istedigim normalopera degil opera miniye gore dahada yavas bu next versiyonu.
Tamam işte ben de yeni eklentiler gelmiş ondan yavaş olabilir dedim... Bundan kasıt opera minilere göre yavaş olabilirdir...

programın içinden güncelleme uyarısı çıktı öyle güncelledim şimdilik bir fark yok gibi.ama eski sayfalarda hafif takılmalar azalmış gibi geldi.

özellik ve farkı nedir?

Konu Sahibi
iiyileştrmeler var brz

---------- Eklendi @ 11:25:02 ---------- Yazıldı @ 11:24:08 ----------

yanlsn var dostum bu yeni sürüm zaten

tam tersi bence daha akıcı olmuş..hafıza kartına kuruyorsanız telefon hafızasına kurmayı deneyin

noss_bar

Emekli Yönetici
artist teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...