yunusturkmen Üye man20' Alıntı: store'da daha çıkmadı v7'si Genişletmek için tıkla ... slm arkadaslar ben bu sıteden ne ındırsem acmıyo tel ındırme bıtıyo 'aç' yazmıyo sadece YOKSAY yazıyo yardımcı olur musunuz?
man20' Alıntı: store'da daha çıkmadı v7'si Genişletmek için tıkla ... slm arkadaslar ben bu sıteden ne ındırsem acmıyo tel ındırme bıtıyo 'aç' yazmıyo sadece YOKSAY yazıyo yardımcı olur musunuz?
luckysleven Üye yunusturkmen' Alıntı: slm arkadaslar ben bu sıteden ne ındırsem acmıyo tel ındırme bıtıyo 'aç' yazmıyo sadece YOKSAY yazıyo yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... yoksay diyeceksin zaten sonra dosya nereye indiyse oradan calistirip kurulumu tamamlayacaksin
yunusturkmen' Alıntı: slm arkadaslar ben bu sıteden ne ındırsem acmıyo tel ındırme bıtıyo 'aç' yazmıyo sadece YOKSAY yazıyo yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... yoksay diyeceksin zaten sonra dosya nereye indiyse oradan calistirip kurulumu tamamlayacaksin
maxicepahmet Üye 'h716043'' Alıntı: modladim bayağı güzelmiş bu Genişletmek için tıkla ... mod nasıl yaptın özelden yazsana ben ugrastım ama reset atıyor
'h716043'' Alıntı: modladim bayağı güzelmiş bu Genişletmek için tıkla ... mod nasıl yaptın özelden yazsana ben ugrastım ama reset atıyor