ahmet.220 Üye ya kardeş ben eskiden face sohbet gözüküyordu şimdi facebook geçidi bi hata gibi bişey çıkıyor sohbet göstermiyor ne yapabilirim bi çözümü varmıdır
ya kardeş ben eskiden face sohbet gözüküyordu şimdi facebook geçidi bi hata gibi bişey çıkıyor sohbet göstermiyor ne yapabilirim bi çözümü varmıdır
Prootsar Üye yükledim ama twitter'a girince tarayıcıdan atıyor. 10 sürümünde böyle bir sorun yoktu. çok saçma hataları var operanın deli etti beni iki gündür
yükledim ama twitter'a girince tarayıcıdan atıyor. 10 sürümünde böyle bir sorun yoktu. çok saçma hataları var operanın deli etti beni iki gündür
finike_ru Üye Bu opera uzmanları bilerik bunu yapıyorlar. Mesela opera 12 cıksa java,flash player, tüm özellikler onda toplansa ama yapmıyorlar. Tahminime nokia ile anlasarak bir telefonuna bunu sabit yapacaklar..
Bu opera uzmanları bilerik bunu yapıyorlar. Mesela opera 12 cıksa java,flash player, tüm özellikler onda toplansa ama yapmıyorlar. Tahminime nokia ile anlasarak bir telefonuna bunu sabit yapacaklar..