arkadaşlar tahmin ediyorum herkeste aynı sorun vardır, opera mobile in son sürümlerinde çok fazla kasma donma olayı oluyor , bıkkınlık verdi artık. 12 sürümü kaldırıp önceki kasmayan sürümlerden kurmak istedim 11 yada 10.5 olabilir, ama burda bi sorun daha çıktı, 11 i kurdum bu sefer uygulamayı açınca 'giriş ekranı özelliği desteklenmiyor' diye bir hata veriyor ve uygulama açılmıyor. Bi kaç defa öncekini de sonraki yüklediğim versiyonu kaldırdım yine kurdum hatta her kaldırıp kurma işlemi için ayrı ayrı telefonu açıp kapattım olmadı yine Ne yaptıysam aynı hatayı veriyor, 12 den 10.5 e nasıl geri dönecem bilen duyan varsa yardım ederse sevinirim.
Bi de kendimce sorunun kaynağı konusunda Şöyle bir neden buldum; opera12 de giriş ekranında çok fazla kısayol koyabiliyorsun 11 ve önceki sürümlerde en fazla 9 tane konabiliyordu, acaba 12 nin sistem dosyalarının kalıntıları üzerine 10.5 i kurunca uyuşmazlık oluyor ve o yüzden mı hata veriyor bilmem doğru mu düşünüyorum, yada opera mobilein sistem dosyaları nereye kaydediliyor xploreden önce bi komple silsem onları belki sorun hallolur...