Opera Mobile Sorun (lütfen bakın)!...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mobile Sorun (lütfen bakın)!...
arkadaşlar tahmin ediyorum herkeste aynı sorun vardır, opera mobile in son sürümlerinde çok fazla kasma donma olayı oluyor , bıkkınlık verdi artık. 12 sürümü kaldırıp önceki kasmayan sürümlerden kurmak istedim 11 yada 10.5 olabilir, ama burda bi sorun daha çıktı, 11 i kurdum bu sefer uygulamayı açınca 'giriş ekranı özelliği desteklenmiyor' diye bir hata veriyor ve uygulama açılmıyor. Bi kaç defa öncekini de sonraki yüklediğim versiyonu kaldırdım yine kurdum hatta her kaldırıp kurma işlemi için ayrı ayrı telefonu açıp kapattım olmadı yine Ne yaptıysam aynı hatayı veriyor, 12 den 10.5 e nasıl geri dönecem bilen duyan varsa yardım ederse sevinirim.
Bi de kendimce sorunun kaynağı konusunda Şöyle bir neden buldum; opera12 de giriş ekranında çok fazla kısayol koyabiliyorsun 11 ve önceki sürümlerde en fazla 9 tane konabiliyordu, acaba 12 nin sistem dosyalarının kalıntıları üzerine 10.5 i kurunca uyuşmazlık oluyor ve o yüzden mı hata veriyor bilmem doğru mu düşünüyorum, yada opera mobilein sistem dosyaları nereye kaydediliyor xploreden önce bi komple silsem onları belki sorun hallolur...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben 12 kurdum ama hosuma gitmedi kaldırdım
önce opera 10 kurdum sorunsuz kuruldu şimdi 11 kurulu ondada sorun olmadı
anlayan birileri sorununu çözer umarım

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Ben şimdi 10.5 ve 11.00 i indirdim sırayla deneyecem, 10.0 in linkini verirmisin varsa eğer...

nadir_89

nadir_89

Üye
12yi tekrar kur 9 dan fazla eklediysenonları sil tekrar kaldırıp dene bakalım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aynı sorun bendede var yalnız dün şöyle birşey farkettim mobil veri wifi vs hepsi kapalı iken maxicep kısayoluna tıkladım baglantıyı sordu iptale dedim sayfa açıldı sonra bir konuya tıkladım tekrar baglantıyı sordu yine iptal dedim ve yine sayfayı açtı yani hiçbir baglantı olmamasına ragmen daha önce girdigim sayfaları açıyor demek ki bunları kaydediyor ve bundan dolayı donma olabilir

projectmaximo

projectmaximo

Üye
xplore ile
e/privet/2002aa96 ve e/system/apps opera mobile klasörlerini silip tekrar dene bi.
yine olmazsa bi de mobile cleaner ile temizlik yap

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
yazı karakterini değiştirdiysen zarar aynısı bende oldu orjinal yazı karakterine dönünce düzeldi

asigsasi

asigsasi

Üye
ben de opera 12 yi kullanıyorum ara sıra ufak donmalar yaşanıyor bende geçmiş i siliyorum sorun düzeliyor

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyeleri deneyecem, donma kasmalar bi tarafa dursun, eski sürümler neden açılmıyor bunu anlayamadım, 'giriş ekranı Özellik desteklenmiyor' diyor bunun anlamı ne?...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt