Opera Mobile Beta v10.10(751) S60v3 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mobile Beta v10.10(751) S60v3 SymbianOS9.x Signed

Opera Mobile 10 bilinen internet tarayıcısının yeni bir beta sürümü.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: hereklitoz, bayrakdar, arslanyurek ve 11 diğerleri

ayetullah25

ayetullah25

Üye
Dostum bu programı ben atım neden yayınlamadınız

--------------- Ekleme ---------------

çok ayıp ediyosunuz

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Ediz eLine sağLık canım :oke:

AyetuLLah ; konunuzu ben onayLamadım . gönderim saatiniz 15.07.2010, 13:39:52' dir ..

ayetullah25

ayetullah25

Üye
tamamdır dostum

celibar

celibar

Üye
teşekkürler.bi deneyelim bakalım hala kasma yapacakmı?

Eski hantal yapısından kurtulmuş.daha hızlı.hafıza dolu uyarısını veriyor fakat program kapanmıyor.eksi yönleri rapidshare'den dosya indirmeye çalıştığım da geri sayım başlamıyor ve indirme yapamıyorsunuz.eski versiyonunda hedef klasöru seçip kaydet deyince kaydedemiyordu.

asder_fs

asder_fs

Üye
Teşekkürler güzel paylaşım ama n73 te açılıyo sonra hafıza dolu deyip kapanıyor...

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
programı beğendim ben video içn değilde normal gezmeler için ideal bir program bence eline sağlık

falpa

Üye
teşekkürler

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
final çıkdı mı

baron_67

Üye
sağol kardeş. Opera Mobile 10.0.499 tam sürümünde rapidshareden dosya indirme saniyesi doluyo ve telefonda klasörü seciyosun ama 30 - 40 kb iniyor ve yükleme tamamlandı yazısı geliyordu.yani tamamını indirmiyodu. İnşallah rapidshareden dosya iner.yoksa webden indirdiğim bazı dosyaları telefona kaydedemiyorum.indirince direk yüklemeye geçiyor. Mesela '.n-gage' uzantıl oyunlar gibi.. Opera mini zaten rapidshareden indiremiyor.bağlantı saniyesi donup kalıyor...

sağol kardeş. Benim E65 te Opera Mobile 10.0.499 tam sürümünde rapidshareden dosya indirme saniyesi doluyo ve telefonda klasörü seciyosun ama 30 - 40 kb iniyor ve yükleme tamamlandı yazısı geliyordu.yani tamamını indirmiyodu. İnşallah yeni sürümde rapidshareden dosya iner.yoksa webden indirdiğim bazı dosyaları telefona kaydedemiyorum.indirince direk yüklemeye geçiyor. Mesela '.n-gage' uzantıl oyunlar gibi.. Opera mini zaten rapidshareden indiremiyor.bağlantı saniyesi donup kalıyor...

ospirik5496

Üye
ya sitelere girdikten sonra hafıza kartına yüklüyor yüklüyorsa nasıl silebilirim lütfen söyleyin?

ospirik5496

Üye
Herhangi birisi cevap yazabilir mi?

ali.44

ali.44

Üye
Teşekkürler

'Davut

'Davut

Üye
Signed olması Güzel...:oke:

COBRAMAX