Opera Mobile 9.50 s60v3 widget manager (Son Sürüm)

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mobile 9.50 s60v3 widget manager (Son Sürüm)

Opera Widget ları ( ) telefonunda görüp ya da yeni Opera Widget leri internetten telefonunuza indirip kullanabiliyorsunuz.
Facebook, Twitter, Hava Durumu, Haberler, Oyunlar vb. yüzlerce widgets ı telefonunuzda kullanabilirsiniz. Bazı internete baglanması gereken widget larda var. hava durumu bilgileri, haberler, facebook, twitter gibi..

e65 de test edildi, calısıyor.. yuklemek icin asagıdaki linki kullanabilirsiniz..

Yeni Versiyon...
Opera Widgets Manager 9.50.716

Yüklemek için link..

Ekli dosyalar

Tepkiler: Psyq0, pusatt, hasan_1124 ve 7 diğerleri

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

casflow

Üye
ne işe yarıyor bu ??

kardes gunceleme hatasi verdi bir baksan sende calisiyormu .yada baska deneyen oldumu
tel n95

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
kntarmali' Alıntı:
kardes gunceleme hatasi verdi bir baksan sende calisiyormu .yada baska deneyen oldumu
tel n95
dostum valla 2 aya yakındır kullanıyorum hicbir sorunla karsılasmadım calısırken program, eger bahsettigin sey yuklenirken olusan bir hata ise sanırım sizde Opera nın eski bir surumu yuklu oldugundan dolayı olabilir.

ne işe yarıyor bu ??
Dostum Opera Widget ları telefonunda gorup kullanabiliyorsun tabi internete baglanması gereken widget lar da var hava durumu bilgileri haberler gibi...

canpato

Üye
paylaşım için saol !

fazo

Üye
eline sağlık

widgets.opera.com'a baktım işe yara birçok widget var. Keşke bu widgetleri normal ekrana da koyabilseydik...

sağolda bunun flash oynatma özelliği varmıdır acaba..

dejavu85

Üye
i550 im de çalıştı dostum teşekkürler...kurcalıorum şuanda