En yararlı bulduğunuz android uygulamaları nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
En yararlı bulduğunuz android uygulamaları nelerdir?
Arkadaşlar android telefonunuzda kullandığınız olmazsa olmaz dediğiniz market uygulamaları hangileri yazabilirmisiniz? Malum android markette binlerce yararlı yararsız uygulama var. Android kullanıcıları olarak tecrübelerimiz ışığında en yararlı uygulamaların bir listesini çıkartabiliriz. Böylece yeni kullanıcılar için bir rehber liste oluşmuş olur. Benim kullandığım ve en yararlı bulduğum uygulamalar aşağıdaki gibidir.

System Panel : Android uygulamaları yedeklemek, kaldırmak ve gerektiğinde geri yüklemek için kullanıyorum. Telefona format attıktan sonra ilk yüklediğim uygulama budur. Bu uygulama sayesinde de diğer uygulamalarımı sd karttan alıp geri yüklüyorum.

My Data Manager: Mobil internet ve wifi bağlantısı üzerinden kullandığım verileri ölçüyor. Aylık mobil internet kotanızı da ayarlayabiliyorsunuz. Hangi uygulamanın ne kadar veri kullandığını da listeleyebiliyor.

Boat Browser: İnternet tarayıcı olarak bunu kullanıyorum. Dolphin, Puffin, Skyfire, Opera vb gibi bir çok tarayıcı mevcut. Ben en iyisinin bu olduğuna karar verdim.

Tureng Sözlük: En verimli bulduğum sözlük uygulaması. Çevirilerde seçenek yapmanıza gerek kalmıyor. Türkçe yazarsanız ingilizceye çeviriyor. İngilizce yazarsanız türkçeye çeviriyor. İnternet bağlantısıyla çalışıyor.

Dropbox: Belgelerinizi internette saklamaya yaran güzel bir uygulama. Ayrıca Bilgisayar-İnternet-Telefon arasında üçlü bir koordinasyon sağlıyor. Uygulamayı bilgisayarınıza kurduğunuzda bilgisayarda Dropbox adında bir klasör açıyorsunuz. Bu klasöre attığınız dosyalar hem internette saklanıyor hem de telefonuzdaki Dropbox uygulamasıyla telefona indiriliyor.

Equalizer: Güzel bir ekolayzer uygulaması. Uygulama sadece müzik oynatıcıyı yada video oynatıcıyı değil telefondan çıkan her sesi etkiliyor. Zil sesleri, canlı tv, Sbp Tv vb bütün ses çıkışı olan uygulamarı etkiliyor. Tüm ayarları en üst seviyeye çıkardığınızda telefonun sesininde artış sağlıyor.

aCCleaner Pro: İnternet uygulamalarının telefonda biriktirdiği geçici dosyaları silmeye yarıyor. Bu şekilde hafızanızın dolmasının önüne geçiyorsunuz. Hangi uygulama ne kadar geçici dosya oluşturmuş görebiliyorsunuz. Son versiyonları 1Tap Cleaner Free olarak geçiyor.

Fancy Widgets: Hava durumu widgetlarının içinde en verimli bulduğum widget. Değişik boyutlarda ekrana yükleyebiliyorsunuz. Arka zemininin şeffaflığı ayarlanabiliyor.

eBuddy: Klasikleşmiş bir msn programı. Facebook hesapları da eklenebiliyor.

Hotmail: Turuncu zarf ikonu kullanan bu uygulama bana göre en iyi hotmail uygulaması.

iGO: Aura, Ndrive gibi navigasyon uygulamalarını denedim. Ama telefonumda en verimli çalışan iGO oldu.

Kingsoft Office: Quik Office ve Office Suite uygulamarını denedim ancak en verimlisi ve gelişmişi Kingsoft Office olduğuna karar verdim. Ancak Try versiyonu.

Mx Video Player: Video oynatıcılar içinde en gelişmişi diyebilirim. 5-6 tane codec uygulamasını da yüklemek yerekiyor. Hafızada biraz fazla yer kaplıyor ama video oynatıcılar içinde en verimlisi bence bu.

Quick Pic: En verimli ve kullanışlı bulduğum resim gösterici.

Record My Call: Görüşme kaydediciler içinde en iyisi bence.

Speaktoit Assistant: İnternet bağlantısıyla çalışan bu uygulama hem telefonunuzu sesli kontrol etmenize hemde ingilizce öğrenmenize yardımcı oluyor.

Android telefonum (T20) için olmazsa olmazlarım bunlar. Siz de verimli bulduğunuz uygulamaları yazarsanız seçici bir uygulama listesi oluşturmuş olabiliriz.
 
  • Beğen
Tepkiler: MezraL123


PriZm

PriZm

Üye
Medya: PowerAMP,BS player
Kamera: Camera360
Sistem gereçleri: SetCPU,Voodoo Control,NSTools
İnternet: Dolphin Browser,Google Earth
Arayüz:Go Launcher EX,İCS Arayüzü
 
'Lorelai

'Lorelai

Üye
Yandex'i de dahil edebiliriz bence. Sokakları bile gösteriyor :D
 

baso34

Üye
Bluetooth file maneger = telefonunuzun deyim yerindeyse bağırsaklarını bile görmemize ve hemen hemen herşeyi paylasmaniza ayrıca yazılım tarafından izin verilen herşeyi silmenize yardımcı olur üstelik türkçe dil.destegide cabası
POWER AMP = mp3 çalmadan üstüne yok fazla sözede gerek yok
3G WATCHDOG = Benim gibi kotalı internet kullanıyorsanız olmazsa olmazınız
PICART VE LITTEPHOTO = Fotoğrafların üzerinde oynamayı seviyosanız bu iki uygulamayı bir deneyin.
Ayrıca arkadaşın bellirtiği drobox adlı uygulamayida ısrarla tavsiye ederim blutooth manager ile bütün telefonunuzu internete yedekleyebilirsiniz benden bu kadar
 
İncİnat

İncİnat

Üye
dolphin HD teamviewer root browser advanced task killer
 


Üst Alt