tamm symbianda videoları oynatmak için flaş desteği yok dedik.ama yapan nasıl yapıyorsa bunu operada bilakis yapabilir örnek klasik olacak ama şekil A: skyfire!...
alakası yok arkadaşım symbian da flash var kendi browserınden video izlenebiliyor onu bırak skyfire da bile video desteği vardı opera da mi olamayacak bende kendileri koymuyor flashi bi politikaları vardır bekleyip ileriki versiyonlarda görecez...
arkadaşlar kısır bir döngü içine girmiş önce bir ürün hakında yorum yapmadan enine boyuna inceleyin şü an için operadan iyisi yok diyelim flash desteği var bir videoyu izlemek için yeterli hız lazım mesela vodafone nin verdiği süper internet yeterli hızda değil daha bir çok şey vs vs
arkadaşlar kısır bir döngü içine girmiş önce bir ürün hakında yorum yapmadan enine boyuna inceleyin şü an için operadan iyisi yok diyelim flash desteği var bir videoyu izlemek için yeterli hız lazım mesela vodafone nin verdiği süper internet yeterli hızda değil daha bir çok şey vs vs
arkadaşlar bırakın 5800 ı 97 yi falan filanı hatta n8 i çünkü android manyak bir gün kullan birdaha eline nokia almazsın.
Ben abdroide geçtim htc wildfire s aldım. skyfire adobe flash ram 500mb işlemci 600 telefonu 400 e aldım.çoklu dokunmatik.herşey mükemmel .parası olan bir dakika düşünmesin
artık nokia ile işim olmaz.