Opera Mobile 12 ile Opera Mini Next 7 Arasındaki Farklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Opera Mobile 12 ile Opera Mini Next 7 Arasındaki Farklar
Bu iki tarayıcı arasındaki farklar nelerdir? Ayrıntılı bir şekilde yazarsanız sevinirim..

benim sana söyleyebileceğim geri sayımlı sitelerde mesela hotfile letitbit vs. o sitelerden indirme yapmak istiyorsan opera mobile kullanmak zorundasın opera mobileın eksi tarafı geniş resimli ve buna benzer sitelerde mesala facebook normal görünümü gibi sitelerde çok ağır kasma yapıyor o yüzden opera mini daha kullanışlı gibi geliyor bana tabiki download yapmıyorsan

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
benim de sorum var neden next olarak çıktı yeni sürüm ? Normal opera mini 7 symbian için çıkacak mı

sanırsam çıkmayacak sadece isim değiştirdi o kdr

hayır çıkıcak opera next opera 7 beta sürümü yani geliştirici sürümü hatalarla karşılaşma oranı çoktur opera 7 çıkıcak opera next adı altındada beta sürümlerini daıtmaya devam edicekler sonuç olarak eğer stabilite istiosanız ve minimum hata ile karşılaşmak istiosanız normal opera mini sürümünü , ben yeni sürümü test edicem dersenizde opera next

''zeus''

Üye
Arkadaşlar yazıları yazarken kendinizi öyle bir kaptırıyorsunuz ki anlamak için 5dk uğraştım yemin ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...