opera mobile 11 (karsilastirma)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi

Alkışlarım ben bunu :alkis

Aynen donanım farkı var bi kere karşılaştırmak hata olur.

uff ayni donanimi mi karsilastircaklar. Tamam konu :locked: yorum yapmayi bilmeyenler var. Sana demiyorum kardes alinma:oke: artisiyla eksisiyle n8 diyorumbazilari gelip 1 ghz lik nokia bazilari da o lafi diyenlere laf atiyo. Konu dagildi

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamıyorum memnun değilseniz telefonunuzu satın kurtulun ya siz bu telefonu alırken eksiklerine bakmadanmı alıyorsunuz ben razıydım telefonun eksiklerine ama şu güncellemenin gecikmesi birde dalga geçer gibi bir sonraki güncellemenin sızması sabrımı taşırdı resmen dalga geçiyorlar (aslında buna başka bir şey derler ama ban yerim burda söylenmez)

pRime.

pRime.

Üye
uff ayni donanimi mi karsilastircaklar. Tamam konu :locked: yorum yapmayi bilmeyenler var. Sana demiyorum kardes alinma:oke: artisiyla eksisiyle n8 diyorumbazilari gelip 1 ghz lik nokia bazilari da o lafi diyenlere laf atiyo. Konu dagildi
bana bak, konunun dağılmasını istemiyorsan açmayacaksın! fanlık yapan yok burda millet kavgayı çıkartıyo suçlu biz oluyoruz hey Allahım ya! :angry: aynen söylüyorum AYNI DONANIMLA GELSİNLER!!

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
ya video daki telefonlar belli ben videoyu mu degistireyim simdi yapmayin arkadaslar.. Ayni donanim olsa bile bu video da n8 var

----------Eklendi @ 20:17:31 ---------- Yazıldı @ 20:16:24 ----------

fanlik yapan yokmus iyi bak yorumlara

nonamex

Üye

bana bak, konunun dağılmasını istemiyorsan açmayacaksın! fanlık yapan yok burda millet kavgayı çıkartıyo suçlu biz oluyoruz hey Allahım ya! :angry: aynen söylüyorum AYNI DONANIMLA GELSİNLER!!

Telefonumun CPU'sunu SetCPU ile 600 mhz'a düşürüp karşılaştırma yapsam kabul eder misin ? |-)

----------Eklendi @ 21:22:22 ---------- Yazıldı @ 21:17:37 ----------

Telefonumun CPU'sunu SetCPU ile 600 mhz'a düşürüp karşılaştırma yapsam kabul eder misin ? |-)

-En iyisi biz özelden devam edelim.

pRime.

pRime.

Üye
ya video daki telefonlar belli ben videoyu mu degistireyim simdi yapmayin arkadaslar.. Ayni donanim olsa bile bu video da n8 var

----------Eklendi @ 20:17:31 ---------- Yazıldı @ 20:16:24 ----------

fanlik yapan yokmus iyi bak yorumlara

boş konu açan kim?
fanlık mı yapmışım? 680 işlemci ve 256 ramle okadarda kötü değil dedim, yalan mı? ezilmiyor. diğerleriyle aynı donanımda olsa hız açısından diğerleriyle rahatça yarışabileceğini ima ettim buna gerçekten fanlık mı diyorsun? :kop:arada iki tane n9 mesajı var onu da senin konuna yönelik atmadık nonamex lg'sinin iki kat hızlı olduğunu söyledi hasan n9la kapıştır dedi ben de ona destek verdim. bütün suç benim oldu sonra (bak sen şu işe! :angry:) diğerlerinin açtığı konuları geyik muhabbetiyle dağıtmasını biliyorsunuz biz iki mesaj yazınca fan oluyoruz, tebrikler! :alkis

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
sana fan demedim neyse tamam bos konu:oke:

----------Eklendi @ 21:01:49 ---------- Yazıldı @ 21:00:17 ----------

n9 ve optimus blackin bu kinuyla alakasi ne? Niye onlari kapistiriyorlar

Uruloki

Uruloki

Üye
@mcpaa onla karşılaştırmamazın amacı nonamex in 1ghz lik cihaz istemesi buyur Nokia nın N9 u var dedim ki aynı donanım çipine sahip bir cihaz yani boşuna o kadar 1ghz istemenize ihtiyaç yok ki N8 bunların arasında ise ezilmiyor ve ayrıca opera gpu da kullanmıyor direk 1ghz vs 680mhz yapabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: pRime.
mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
anladim am o boyledusunmuyo bence. Konuyu gectim size hitap tarzina bakin

----------Eklendi @ 21:36:35 ---------- Yazıldı @ 21:36:12 ----------

Symbian diyordunuz ne oldu bir anda Symbian'dan umut kesildi de MeeGo demeye başladınız merak ettim :)

:oke:

_ardaa

_ardaa

Üye
Böyle konuları belle geldiğinde açarsak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum, eksik işletim sistemi ile donanım tam verimli kullanılmazken böyle videolar bilemiyorum bana doğru gelmiyor henüz.

• Beğen
Tepkiler: pRime.

nonamex

Üye
Böyle konuları belle geldiğinde açarsak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum, eksik işletim sistemi ile donanım tam verimli kullanılmazken böyle videolar bilemiyorum bana doğru gelmiyor henüz.

Telefon stabil bir sistemle çıksaymış, bu bizim elimizde bir şey değil ki.. Bunun sistemi stabil değil Nokia 1 yıl sonra güncelleme çıkarsın o zaman karşılaştırma yapalım mı diyeceğiz yani ?

Telefon çıkalı 10 ay oldu hala donanımı verimli kullanan bir sistemi yok, hmmm....

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
sanırsam bellede hala internet 130 puan olacak.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
sayfa yukleme hizini etkileyen faktorler ne ki?

_ardaa

_ardaa

Üye
Telefon stabil bir sistemle çıksaymış, bu bizim elimizde bir şey değil ki.. Bunun sistemi stabil değil Nokia 1 yıl sonra güncelleme çıkarsın o zaman karşılaştırma yapalım mı diyeceğiz yani ?

Telefon çıkalı 10 ay oldu hala donanımı verimli kullanan bir sistemi yok, hmmm....

Bu yazdığını 6 ay önce söyleseydin hak verirdim yada 3 ay farketmez, ama şuan anna denen güncelleme çıkmak üzere belle de belli değil anna'dan hemen sonra verilebilir, yani çok kısa süreçte çıkacak bir güncellemeyi beklemek yanlış değil.

Neden daha stabil bir sistemle çıkarmadı sorusuna birşey diyemem, ara Nokia'yı çek fırçanı bunun için ne diyebilirim ki:oke:

serkanet

Üye
bolt browserin üstüne tanımam

PriZm

PriZm

Üye
sayfa yukleme hizini etkileyen faktorler ne ki?

En basitinden GPU.
N8 dahil şuan hiçbir Symbian^3 telefonunda GPU kullanılmıyor sadece oyunlarda kullanılıyor.
bu sorun sanırım Belle de çözülecek.:hmmm

MeHtPcMRt

Üye
arkadaslar yer bildirimini nasil yapicam tarif edermisiniz rica etsem

Lenneth

Üye
N8'in performansı cidden kötü. Opera Mobile bile kurtarmıyor..

----------Eklendi @ 03:28:36 ---------- Yazıldı @ 03:30:06 ----------

arkadaslar yer bildirimini nasil yapicam tarif edermisiniz rica etsem

Bunun yeri burası mı ya, eski konuya mesaj yazmış oldum yanlışlıkla..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
ulan N8 ......... madara ettin bizi beeee.....:pro: :dry: bunun kamera karsılatrması yookkmuu bi de onu görelimmmmmmm :aha:

mezoart

mezoart

Üye
N8 diğerlerine kıyasla hatırı sayılır derecede geride kalmış hız anlamında.Kullandığımız telefonları verilen paranın büyük bir kısmını karşılamıyor anlaşılan arkadaşlar.Nokıa'nın Belle ya da Anna'yı bir an önce getirmesi lazım, özellikle Belle'yi.Aksi taktirde Türkiye'de bu tip Vidyoları ve karşılaştırmaları bilen insanların tercih edeceğini sanmıyorum Nokıa'yı. (h)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...