opera mobile 11 (karsilastirma)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
ince laf:oke:

Utku

Utku

Üye
Tartışma konusu açmayı çok seviyoruz:ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
tamam madem 1ghz konusu açıldı bu cihazların hepsi vs N9 hadi bakalım hatta SGS2 dahil html5 testi hadi bakalım 1ghz tek çekirdekte böyle bir performans

• Beğen
Tepkiler: pRime.
-omer-

-omer-

Üye
kendi cihazlarımızı baskalarndan daha cok karalıyorz yeter bu kadr her cihazn iyi oldgu bi yanı vardır baska telefonlarla kıyaslamak sacma,internet hızı vs ile karsıstrmak cok sacma cnkü Donanımları aynı değil! işlemcisi hariç herseyi aynı olsa kıyaslarsn ama değil:oke: Bu yüzden bazı konuları okuyanlar s^3 iyi değil cok kötü berbat vs. gbi laflar söyliyp kendlerni kandırıyorlar :angry:

• Beğen
mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
bisey diyim mi telefonlarla ilgilenmeyi seven biri her zaman objektif bakar olaylara. Ben burda bi video paylastim neyin ne oldugunu gorduk. Gereksiz bi kac ufak tartisma haricinde ben niye symbian aldim vs. agitlar yakan yok. Telefonu alan ne amacla aldigini ve nasil bisey aldigini bilmeli. Bu video belki de sonraki telefon seciminde yardimci olucak birilerine.. Ortaligi galeyana veriyorsunuz hemen. Benim o videodaki telefonlari alabilecek butcem vardi cok sukur ama almadim. Demek ki amacim internet degil. Ama asiri internet kullanma ihtiyaci olup ta symbian alip pisman olanlar da vardir en azindan bir sonraki tercihi yanlis olmasin. Firmadan para alircasina savunmaya gerek yok. Sadece kucumsemek de gerekmez ama. Iyi yonlerini gosteren videolar da var gerek + gerek- de olsa icinde symbian geciyosa bilgilendirme amacli paylasilmali. At gozluguyle symbian iyi demek olmaz.

----------Eklendi @ 15:38:56 ---------- Yazıldı @ 15:30:01 ----------

ayrica gecen xperia n8 kamera karsilastirmasinda n8 daha iyi performans gosteriyordu ama yorumlara baktin mi bilmem kotuleyecek yer aranmis. Hatta kotuleyecek yanini bulamayip amoled ekrana kadar gidenler bile oldu. Sorun karsilastirma videolarinda degil bazi art niyetli kisilerin burda symbian kullanicilarina satasip rahatsizlik vermesi:oke:

pRime.

pRime.

Üye
1 ghz'li Symbian'lı telefon Nokia 500.. Getir kapıştıralım :oke:
al işte...

----------Eklendi @ 17:17:35 ---------- Yazıldı @ 17:15:50 ----------

tamam madem 1ghz konusu açıldı bu cihazların hepsi vs N9 hadi bakalım hatta SGS2 dahil html5 testi hadi bakalım 1ghz tek çekirdekte böyle bir performans
nonamex hadi bakalım getir bütün yüksek donanımlı telefonlarını :oke:

nonamex

Üye

al işte...

----------Eklendi @ 17:17:35 ---------- Yazıldı @ 17:15:50 ----------

nonamex hadi bakalım getir bütün yüksek donanımlı telefonlarını :oke:

Symbian diyordunuz ne oldu bir anda Symbian'dan umut kesildi de MeeGo demeye başladınız merak ettim :)

pRime.

pRime.

Üye
yo symbian da gayet iyi performans veriyo bu donanımla.

----------Eklendi @ 17:29:02 ---------- Yazıldı @ 17:28:22 ----------

diyorum bak 1ghz 512 ramle kapıştır. gpu da olcak ama. :)

Kedi Yavrusu

Üye
arkadaşlar opera mobile'ın bile n8'de en yavaş olması bir yana, androiddeki opera mobile flash 10,2 destekliyor bir de. symbian sürümü flash desteklemediği halde daha yavaş :/

• Beğen
Tepkiler: nonamex

nonamex

Üye
yo symbian da gayet iyi performans veriyo bu donanımla.

----------Eklendi @ 17:29:02 ---------- Yazıldı @ 17:28:22 ----------

diyorum bak 1ghz 512 ramle kapıştır. gpu da olcak ama. :)

Onu bana değil bence Nokia'ya söyleyin. Symbian'ı devrettiği şirket Accenture'ye de söyleseniz olur :) Nokia öyle bir cihaz çıkartmıyorsa ben ne yapabilirim ki :bilmm

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
sizin yapacaginiz tartismaya ediyim,.:@ o video da 3 tane belli telefon var siz optimus black, gs2 n9 diyosunuz... Biri gelir fandroidlik yapar digeri olmayan telefonu one surer.. Tobe tobe. Size biri para veriyo o belli:@ yorum yapmaktan acizsiniz..
Nonamex symbiani ezmekten zevk mi aliyorsun? Ya digerleri? Bir telefon aldiysan onu kkullanmak icin alirsin savunmak icin degil!

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
sizin yapacaginiz tartismaya ediyim,.:@ o video da 3 tane belli telefon var siz optimus black, gs2 n9 diyosunuz... Biri gelir fandroidlik yapar digeri olmayan telefonu one surer.. Tobe tobe. Size biri para veriyo o belli:@ yorum yapmaktan acizsiniz..
Nonamex symbiani ezmekten zevk mi aliyorsun? Ya digerleri? Bir telefon aldiysan onu kkullanmak icin alirsin savunmak icin degil!

Sakin Can sakin :) Sonuçta belirtmek amacıyla koyulmuş bir video gereksiz yere tartışmaya gerek yok ne kadar tartıoşırsanız tartışın.. Sonucta symbian internet performansını da artıramazsınız, androidin performansını da düşüremessiniz gerek yok..

pRime.

pRime.

Üye
tamam arkadaşım sakin bizi olaya dahil etme lütfen tartışma çıkarmaya çalışan arkadaşa söyle.

nonamex

Üye

Symbian'ı ben ezmiyorum ki, video ortada. Sen paylaştın hatta videoyu |-) Ben açtım sanki konuyu..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
tamam da bazilarinin amaci videoyu yorumlamak degil fanlik yapmak..:nono: herkes kendi bolumune haci.. n8 in eksi yonleri gosterilcekse biz gosteririz zaten. Videoda ornek buna. Gelip kullanicilari fitik etmenin bi anlami yok!

----------Eklendi @ 20:01:57 ---------- Yazıldı @ 20:01:22 ----------

Symbian'ı ben ezmiyorum ki, video ortada. Sen paylaştın hatta videoyu |-) Ben açtım sanki konuyu..

ben tartismayarattim mi?

nonamex

Üye
tamam da bazilarinin amaci videoyu yorumlamak degil fanlik yapmak..:nono: herkes kendi bolumune haci.. n8 in eksi yonleri gosterilcekse biz gosteririz zaten. Videoda ornek buna. Gelip kullanicilari fitik etmenin bi anlami yok!

----------Eklendi @ 20:01:57 ---------- Yazıldı @ 20:01:22 ----------

ben tartismayarattim mi?

512 mb ram , 1 ghz'li Symbian'a karşılık gelsin yazan ben değildim şahsen |-)

PureFood

PureFood

Üye
Ben yeterli buluyorum operayı hız açısından. Karşılaştırılan telefonlarda en az 1ghz ve 512 ram var sonuçta. Aynı donanımla gelsinler diyorum.

Alkışlarım ben bunu :alkis

Aynen donanım farkı var bi kere karşılaştırmak hata olur.

• Beğen
mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
bisey diyim mi telefonlarla ilgilenmeyi seven biri her zaman objektif bakar olaylara. Ben burda bi video paylastim neyin ne oldugunu gorduk. Gereksiz bi kac ufak tartisma haricinde ben niye symbian aldim vs. agitlar yakan yok. Telefonu alan ne amacla aldigini ve nasil bisey aldigini bilmeli. Bu video belki de sonraki telefon seciminde yardimci olucak birilerine.. Ortaligi galeyana veriyorsunuz hemen. Benim o videodaki telefonlari alabilecek butcem vardi cok sukur ama almadim. Demek ki amacim internet degil. Ama asiri internet kullanma ihtiyaci olup ta symbian alip pisman olanlar da vardir en azindan bir sonraki tercihi yanlis olmasin. Firmadan para alircasina savunmaya gerek yok. Sadece kucumsemek de gerekmez ama. Iyi yonlerini gosteren videolar da var gerek + gerek- de olsa icinde symbian geciyosa bilgilendirme amacli paylasilmali. At gozluguyle symbian iyi demek olmaz.

----------Eklendi @ 15:38:56 ---------- Yazıldı @ 15:30:01 ----------

ayrica gecen xperia n8 kamera karsilastirmasinda n8 daha iyi performans gosteriyordu ama yorumlara baktin mi bilmem kotuleyecek yer aranmis. Hatta kotuleyecek yanini bulamayip amoled ekrana kadar gidenler bile oldu. Sorun karsilastirma videolarinda degil bazi art niyetli kisilerin burda symbian kullanicilarina satasip rahatsizlik vermesi:oke:

bastan beri okuyun benim konuyu acma amacim tartisma yaratmak mi simdi? Ben mi sucluyum.

nonamex

Üye
Bu 5-6 aydır Anna gelecek stresi size yaramamış bence, gereksiz agresiflik |-) Biz pRime ile kavgaya dönüştürmeden gayet güzel tartışıyorduk olayı.. En iyisi forum yerine eski sistem PM'le tartışmak onu anladım |-)

Kedi Yavrusu

Üye

nonamex arkadaşın symbian'ı ezmek istediğini görmedim. O sadece gerçekleri diyor siz fıttırıyorsunuz.

Çekilen karşılaştırma videoları falan hepsi nonamex'i destekler nitelikte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...