Opera Mini

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

harwired

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mini
s.a öncelkle.

Opera minide kaydedilmiş sayfa bölümüne kayıt edilen sayfaları aynı sekliyle .pdf dosyasına cevirip hafıza kartına kaydetme imkanı varmı ?

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
ben o konuda şöyle bi çözüm buldum.

Bilgisayardan internette gezinirken mesela maxicepte bi konu gördün hemen kopyala.

Masa üstünde microsoft world ü aç kopyaladıgın sayfayı world a yapıştır kaydet...

Sonra telefonuna x-plore ( dosya yönetici programı ) telefonuna kur.. O kaydettiğin world u hafıza kartına at.. Sonra x plore ye gir.. Oldu bil ;)

Ben öyle yapıyorum..

harwired

Üye
    Konu Sahibi
ben o konuda şöyle bi çözüm buldum.

Bilgisayardan internette gezinirken mesela maxicepte bi konu gördün hemen kopyala.

Masa üstünde microsoft world ü aç kopyaladıgın sayfayı world a yapıştır kaydet...

Sonra telefonuna x-plore ( dosya yönetici programı ) telefonuna kur.. O kaydettiğin world u hafıza kartına at.. Sonra x plore ye gir.. Oldu bil ;)

Ben öyle yapıyorum..

Saol ama teldn yapılacak birşey olması lazm.

- - - Eklendi - - -

Mutlaka Operada kaydedilen sayfalar tel hafızası veya hafıza kartnda private dosyasının içinde bir yere kopyalanıordur die düşünüorum.
Acaba bunu nasıl bulabiliriz?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Saol ama teldn yapılacak birşey olması lazm.

- - - Eklendi - - -

Mutlaka Operada kaydedilen sayfalar tel hafızası veya hafıza kartnda private dosyasının içinde bir yere kopyalanıordur die düşünüorum.
Acaba bunu nasıl bulabiliriz?

harwired

Üye
    Konu Sahibi
eyw saolasın furkan.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
opera link kullanarak yer imlerine kaydettiğin sayfaları sürekli kayıt altında tutabilirsin

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
peki furkan önceden keşfetmiştim. Unutmuşum yinede teşekkürler..

Peki kaydedilen sayfayı ." doc yada pdf " olarak adlandırdım.. Açılmıyor bunu nasıl acıcaz o önemli ??

harwired

Üye
    Konu Sahibi
peki furkan önceden keşfetmiştim. Unutmuşum yinede teşekkürler..

Peki kaydedilen sayfayı ." doc yada pdf " olarak adlandırdım.. Açılmıyor bunu nasıl acıcaz o önemli ??

Al bendnde o kadar cok uğraştım acılmıyor .s

- - - Eklendi - - -

opera link kullanarak yer imlerine kaydettiğin sayfaları sürekli kayıt altında tutabilirsin

Link dgil daha fazlası gerekiyor. Yani operadan girdigm her sayfayı aynı görüntùsü ile dosya ynetcisinde saklamak istiyorum.

Bahaxi

Bahaxi

Üye
arkadaşlar benim 5800 a opera mobile yükledim ama açılmıyor,nasıl açarım.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar 5800 a opera mobile yükledim ama açılmıyor,nasıl açabilirim?bi yardım

- - - Eklendi - - -

opera mobile 5800 nasıl açılır?bende açılmadıda.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
arkadaşlar benim 5800 a opera mobile yükledim ama açılmıyor,nasıl açarım.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar 5800 a opera mobile yükledim ama açılmıyor,nasıl açabilirim?bi yardım

- - - Eklendi - - -

opera mobile 5800 nasıl açılır?bende açılmadıda.

Gerekli bir bağlantı olduğunda Direk açılması gerekir. Ama çok fazla ram yediği için tavsiye etmiyorum. Büyük ihtimal Ram düşüklüğünden açmıyordur.

Bahaxi

Bahaxi

Üye
hmm tmm sagol

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:rica: Ramblow yükle ve ram temizliği yap.

Eğer yüklemek istiyorsan

Ramblow : Tıkla ve İndir

ekomar16

ekomar16

Üye
.html olarak değiştir dosya ismini yazıların bazıları çıkıyor.

harwired

Üye
    Konu Sahibi
.html olarak değiştir dosya ismini yazıların bazıları çıkıyor.

Bu söyledgni uzantısını degiştrmedende x-plorede yapıyor :)
Anlamadgm şey şu o kadr insan var forumda bir uzantısız dosyayı .txt , .pdf vs... Uzantısına çevirmesini bilen yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt