Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Opera Mini vs Opera Mobile
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
06kubilay06
Üye
eger cok ıyı bır antı vırus kullanmazsan operadan farkı kalmaz
telin kendisi zaten anti virus tele uygulama yüklerken sorar zaten (bu uygulama cihaz için zararli olabilir yinede yüklensin mi?)diye onu seçmek sana kalmıs her uygulamayı yuklememek lazım.
06kubilay06
Üye
telefonun işletim sistemine göre bazı antivirus programları vr
Mad EagLe
Üye
ben önceden mobile kullanıyordum sonra maçkolik için miniyide indirdim mini sanki daha iyi gibi geldi bana şarjıda daha az tüketiyor tek sıkıntısı indirme yapmıyor
ben önceden mobile kullanıyordum sonra maçkolik için miniyide indirdim mini sanki daha iyi gibi geldi bana şarjıda daha az tüketiyor tek sıkıntısı indirme yapmıyor
.mini banada daha hızlı geldi ayrıca maçkolik içinde kullanılıyor ama minide nedense 1mbden büyük dosya indiremedim indirme yapıcağım zaman mobilden giriyorum
[ENGİN]
Üye
1 mb nekı ya indırmıyormu o kadarcık şeyi
Dumbledore
Üye
Opera mini yi ben java telefonlarda kullandım,ama şu an mobile kurulu arasındaki fark gerçekten anlaşılıyor.Opera Mobile daha üstün gibi.
mert41994
Üye
her ikisininde kendine has özellikleri var. Ben mini kullanıyorum. Çünkü az şarj yiyor Mobile göre her siteye girebiliyor warez ararken oldukça yararlı bu yönde. Veri kullanımı da minimum seviyede olduğu için mini.
Ama WI-FI varken Mobile'den şaşma.
yok indirmiyor herkes sikayet ediyordu denedim şarkı indirmedi oyun vardı 10 mb indirmedi 500 kb dosya vardı onu indirdi 800 kb vardı indirdi ama büyük dosyaları indirmiyor moobileden indiriyorum onları
yok indirmiyor herkes sikayet ediyordu denedim şarkı indirmedi oyun vardı 10 mb indirmedi 500 kb dosya vardı onu indirdi 800 kb vardı indirdi ama büyük dosyaları indirmiyor moobileden indiriyorum onları