Opera Mini vs Opera Mobile

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
06kubilay06

06kubilay06

Üye
eger cok ıyı bır antı vırus kullanmazsan operadan farkı kalmaz

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telin kendisi zaten anti virus tele uygulama yüklerken sorar zaten (bu uygulama cihaz için zararli olabilir yinede yüklensin mi?)diye onu seçmek sana kalmıs her uygulamayı yuklememek lazım.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
telefonun işletim sistemine göre bazı antivirus programları vr

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben önceden mobile kullanıyordum sonra maçkolik için miniyide indirdim mini sanki daha iyi gibi geldi bana şarjıda daha az tüketiyor tek sıkıntısı indirme yapmıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben önceden mobile kullanıyordum sonra maçkolik için miniyide indirdim mini sanki daha iyi gibi geldi bana şarjıda daha az tüketiyor tek sıkıntısı indirme yapmıyor

ne gibi bir indirme yapmıyor mobile şarjı biraz fazla harcıyor hız bakımından mini daha iyi

luckysleven

luckysleven

Üye
mini mobilden daha az veri harcar ben operayı bildim bileli mini kullanırım ama mobil miniden daha hızlı orası ayrı

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

ne gibi bir indirme yapmıyor mobile şarjı biraz fazla harcıyor hız bakımından mini daha iyi

.mini banada daha hızlı geldi ayrıca maçkolik içinde kullanılıyor ama minide nedense 1mbden büyük dosya indiremedim indirme yapıcağım zaman mobilden giriyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
1 mb nekı ya indırmıyormu o kadarcık şeyi

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Opera mini yi ben java telefonlarda kullandım,ama şu an mobile kurulu arasındaki fark gerçekten anlaşılıyor.Opera Mobile daha üstün gibi.

mert41994

mert41994

Üye
her ikisininde kendine has özellikleri var. Ben mini kullanıyorum. Çünkü az şarj yiyor Mobile göre her siteye girebiliyor warez ararken oldukça yararlı bu yönde. Veri kullanımı da minimum seviyede olduğu için mini.
Ama WI-FI varken Mobile'den şaşma.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
1 mb nekı ya indırmıyormu o kadarcık şeyi
yok indirmiyor herkes sikayet ediyordu denedim şarkı indirmedi oyun vardı 10 mb indirmedi 500 kb dosya vardı onu indirdi 800 kb vardı indirdi ama büyük dosyaları indirmiyor moobileden indiriyorum onları

Maxi -28-

Üye

yok indirmiyor herkes sikayet ediyordu denedim şarkı indirmedi oyun vardı 10 mb indirmedi 500 kb dosya vardı onu indirdi 800 kb vardı indirdi ama büyük dosyaları indirmiyor moobileden indiriyorum onları

seninkinde bi sıkıntı var heralde bende 90mb kadar indiriyo ama 100mb geçemiyo

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
olabilir sorun değil surf yaptığımda mini indirme yaptığımda mobile

06kubilay06

06kubilay06

Üye
ıntret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt