Duyuru Opera Mini Ve Symbian Için Yeni Ultra Light Tema

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet android opera minide de dekstop sürüm seçilebiliyor, hatta bi ekran geliyor hangi temayı seçmek istiyorsunuz diye.

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye
peki bu düzelecek mi yoksa zorunlu olarak light mı kullanacağız

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaslar zaten Opera Mini çok kasıyor, gezilmiyor, girmeyeceğim deniyordu şimdi Opera Mini de light sürüm kullanmak istemiyor musunuz onu da anlamadım ?

Telefonun normal tarayıcısı ile sorun olmamalı. Opera Mini yi de her marka model cihaz için ayrı ayrı konfigüre mi edelim yani ? Gerçekten çaresiz kaldık artık

ben opera miniyi bağlantım E olmadığı sürece kullanmıyorum zaten yada tapatalk kullanıyorum. normal tarayıcıda bi sorunla karşılaşmadım. opera minide de.

asigsasi

Üye
hâlâ opera mini diyorsun gezilmeyen opera mobil di mini değil şu anki light ile de standard sürüm ile arasında pek fark yok gezerken
bence light olanı kaldır gitsin ileride v bluetin deki mobile light tarzı bi tema olursa olur olmazsa da gerek yok

Tepkiler: umitgul18, Esendağlı ve Özkan Ç.
Güzel olmuş tema.Fakat bir şey sormam lazım bildirimler facebook daki gibi gözüküyordu geldiği zman bu temada da gözüküyormu.Onun dışında gayet hızlı veri dostu olmuş
Bir de hem bu tema hem de orjinal temayı seçme ihtimali olsa bence hiçbir sorun kalmaz.Herkes memnun olur

Ben L920 de ie nin ayarlarını deskop yapınca sorun yaşamadım.

mhmtkrtp

Üye
Ben samsung s advance kullanıyorum ve internet tarayıcım opera mobile 12 beni light sürümüne yönlendiriyor ama öncekinden memnun idin azıcık kassa da sorunsuz kullanıyordum.Arkadaşın da bahsettiği bu heralde bu sürüm mini kullananlar için olmuş olabilir ama mobile kullananlar için olmamış...

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tam anlasamadik ki arkadaslar opera mini de mi opera mobilde mi sorunluydu site megersem hic sorun yokmus herkez biraz sorun yasasa da memnunmus

Tepkiler: mhmtkrtp

asigsasi

Üye
her ne kadar memnun olalım veya olmayalım her zaman son söz sizin opera mobilin kendi ayarların dan değil de sitenin desktop ayarları pasif durumda olmaması gerekir

Tepkiler: Esendağlı

mhmtkrtp

Üye
Ben opera mobile da eskisini istiyorum light ını değil. Hız konusunda iyileştirme yapılacak ise eskisine yapılsın derim. bu da iyi ama mobile kullananlar için basit kalmış.

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Mobile Light tema, sadece istenirse sitenin en altındaki "Tema Seçimi" kısmından seçilirse kullanılabilir olacaktır. Onun dısında herkes yine normal temamızın mobil halinden giriş yapmaya devam edecek. Opera Mini kullanıcıları otomatik olarak mobile light a yönlendirilmeyecek. Böylece isteyen istediği temayı seçsin.

Tepkiler: phasan, Nextman, yaren_dede ve 4 diğerleri
işte en mantıklısı bu

asigsasi

Üye
şimdi oldu teşekkürler @Ozan bey benim fevri çıkışlarım oluyor ara sıra kusura bakmayın

mhmtkrtp

Üye
Müşteri memnuniyeti işte budur. Ne olursa olsun birşey yapma gayreti içide olduğunun için seni tebrik ederim....

Tepkiler: Nextman ve asigsasi

AHKE

Üye
okunmuş veya okunmamış konulari yandaki çizgiden yerine başka bşey yapsanız iyi olmaz mı
mobile light da
birde profil bilgilerine bakınca yarım çıkıyor

burdaki gibi

marist

Üye

En güzeli bu. En azından isteyen seçer ,şikayet gelmez.

Tepkiler: -Börteçine-

Uhops

Üye
Şuan aktif mi bu? Ve opera mini için mi mobile için mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...