Opera Mini v5.1.21051 [Orijinal Türkçe]

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Opera Mini v5.1.21051 [Orijinal Türkçe]

Ekli dosyalar

Tepkiler: Genç_fb_li_1907, gergin68, SKD_ ve 13 diğerleri
Süper olmuş yeni sürüm
Paylaşım için Teşekkürler

hull_ram

Üye
Arkadaslar opera mıni turkce karakterleri göstermıyo.bu tarayıcının turkce karakter destegi yok mu ya da cozumu bilen arkadaslar yardmcı olursa sevınırm

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaslar opera mıni turkce karakterleri göstermıyo.bu tarayıcının turkce karakter destegi yok mu ya da cozumu bilen arkadaslar yardmcı olursa sevınırm
Sorunsuz kullanıyorum. Zaten uygulama Türkçe. Karakterlerde de sorun yok.

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Çok sağol, ama opera mini üzerinden foruma girenler jar dosyalarını indirmede sorun yaşıyor.
Aşağıda zip içinde tekrar upload ettim. Gerekirse siler ilk mesaja yüklersiniz.

Ekli dosyalar

Tek kelimeyle diğer emsallerine nazaran çok hızlı.
Mükemmel olmuş operadan çok daha hızlısını bekliyoruz. Özellikle flash desteğini bizden esirgemeyiniz.

Bunun menü ikonu hep küçük çıkıyor herkeste mi öyle bilmiyorum

brkk620

Üye
rapidden yada baska geriye saymalı sitelerde sorun var,geri sayım başladıktan 4sn sora duruyor.

paylaşım için teşekkürler
opera mini çok güzel bir tarayıcı lakin flash desteğinin olmaması büyük bir kayıp.

niccor13

Üye
Bende de türkçe karakter sorunu var. Facebook gibi sitelerde yumuşak g leri göstermiyor mesela

asder_fs

Üye
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

yüklerken
''yetkilendirme başarısız'' diye bi hata aldım nasıl yüklüycem

mur224

Üye
bendede türkçe karakter sorunu var. ama sadece fontu çok küçük olarak şeçersem. çözümünü bilen varsa çok sevinirim

lgkg300

Üye
Bende iki sorun var çözene helal olsun :

1) Arkadaşların dediği gibi Türkçe karakterleri görmüyor (bu çok da önemli bir sorun değil)

2) dosya indirirken şöyle diyor: kullanıcı verilerine izin verilsin mi?
-evet diyorum, fakat indirme başarısız diyor, download yapamıyorum.

Sırf bu yüzden operamini 5.1 i kullanamıyorun opera 4 ü kullanıyorum. Lütfen yardım. Bu arada telefon N70

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
MaxiCep'te kullanılmayacak bir tarayıcı, mesaj sorunu var malesef ...
Örneğin mesajı yazdım gönder demeden sayfayı yeniliyor, öncekilerde durdur deyine duruyordu bunda da duruyor ama gönder deyince sayfayı yeniliyor
Kısacası bir mesajı göndermek için en az 2 defa gönder butonunu kullanmak gerekiyor, dar zamanlılar için bu büyük bir sorun ...

böyle bir sorun bende olmuyor çok şükür ama yazdığın yazıyı arada bir ctrl a yap kopyala sayfa yenilenirsede yapıştırıp yazarsan snn için daha iiolmaz mı bunu düşündün mü bilmiyorum