opera mini üzerinden video izleme

Sponsorlu Bağlantılar

kabus0920

Üye
    Konu Sahibi
opera mini üzerinden video izleme
opera mini ile youtube'dan video izlemek istiyorum.youtube de sorunsuzca acılıyor.galiba mobil sitesi açılıyor.ama benim sorunum bir videoyu açtığım zaman videoyu tam ekran açıyor ve karşıma seçenekler çıkıyor.bende hangisini seçeceğimi bilimedim....
vodafone live
vadofone mms
vadofone internet
bunlardan hangisini seçmeliyim.
birde online film izleme sitelerini açtığımda sayfa çok büyük görünüyor ve ben videoyu başlatamıyorum.bunu nasıl yapabilirim acaba şimdiden teşekkürler......

OğuzcanAbi

Üye
opera video açmıo

kabus0920

Üye
    Konu Sahibi
açan bir browser varmı

1_9_0_5

1_9_0_5

Üye
opera'yla videoyu açınca realplayer açılıyor. realplayer'ın bağlandığı internette de youtube yasak olduğu için açılmıyor.
ama realplayer'ın vekil sunucu(proxy) ayarlarını değiştirirseniz video izleyebilirsiniz

eskon

eskon

Üye
m.youtube.com adresine opera tarayıcısından erişiyoruz zaten. geriye real player ayarı kalıyor. real player ayarlardan bağlantı sekmesinde erişim noktası vodafone internet olacak. ama oncelikle vodafone internet erişim noktasını düzenlememiz gerek.telefonun ayarlar bölümünden bağlantı ayarlarından erişim noktalarına geliyoruz vodafone interneti açıp seçeneklerden gelişmiş ayarlar, isim sunucuları kısmına 208.67.222.222bve 208.67.220.220 giriyoruz. ve artık opera tarayıcısından youtube videolarını real player üzerinden sorunsuz izleyebilirsiniz. 6630 umda kullanıyorum ama mobil tv izlemek istedigimde her seferinde erişim noktasını değiştirmek gerekiyor :)

uater

uater

Üye
vodane live yi seç

DiscoInferno89

DiscoInferno89

Üye
m.youtube.com mp4 formatında video izletir. Normal tarayıcıdanda girebilirsiniz.Real player devreye girer.Real playeri önceden vodafone live - gprs veya internet ayarı ile ayarlamak gerekir. Ama en güzeli youtubenin sis uzantılı programı hiç bişeye gerek kalmadan izletiyor. Bu arada dns ayarı gerekebilir. Ayarlardan erişim noktalarına girin vodafone live vodafone internet ve vodafone gprs hangisi varsa düzenleyin gelişmiş ayarlardan dns yi 8.8.8.8 8.8.4.4 yapın.

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Telefona Bolt yükle, tercihlerden de uyarı seslerini aç, bolttan izle.
Yada bolt un ayarlarını değiştirip cep görünümü yaparak youtube nin mobil sitesine gir, real player üzerinden açılıyor

hilmi058

Üye
arkadaşlar wi-fi ile evdenki net üzerinde baglanıyorum ama neteki videoları oynatmıyor mesela facedeki nebilim her hangi bi sitedeki videoları oynamıyo bi purogrmam yüklemme gerekiyormu nasıl olacak yoksa nete girmenin bi anlamıyok bence yardım lütfen (bana özel atın ben acemiyim burayaı birdaha bulamam )(

--------------- Ekleme ---------------

oguzcankral arkadaşım sana özel atamadım yukarda bi zahamet yardımcı ol surunum için lütfen şimdiden tşk

Takipçi Satın Al

Üst Alt