Opera mini - Twitter problemi !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxIm4

maxIm4

Üye
    Konu Sahibi
Opera mini - Twitter problemi !
arkadaslar o.miniden twitter a girince sadece ilk sayfayı yüklüyor, yani diğer twitleri göster artık çıkmıyor.bu sorundan yasıyan varmı??cihaz 5800

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
kardeş opera mobile yükle sorun kalkar opera mini de genel bir sorun o bende de oluyor lakin bende opera mobile 12 var

maxIm4

maxIm4

Üye
    Konu Sahibi
mini hızlıydı ama ya:/

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
şuan opera miniden girdim hiçbir sorun yok.

hurol1

Üye
ucwebten bi dene

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
kardes minide bir sitye gridiğinde tekrar tıklarsan cok zorlanır girmez ya da zor girek ama mobile öyle degil benbde su an mini ve mobilen son sürümleri var face de iken mini forum iken mobile anladınuız :D

ekomar16

ekomar16

Üye
Operayla alakası yoktur onun belkide

ekomar16

ekomar16

Üye
Sorun twitterda operada değil bendede aynısı oluyor bugün bi ara geri geldi şimdi yine yok

maxIm4

maxIm4

Üye
    Konu Sahibi

muratgn

Üye
bazen yaşanıyor bu problem sadece operada yok. arasıra düzeliyor bazen de ikinci sayfadan sonrasını göstermeyebiliyor. kafasına göre takılıyor yani..

maxIm4

maxIm4

Üye
    Konu Sahibi
sorma birader ya saçma sapan bir hata bu...

hikmet366

hikmet366

Üye
Yok Bende Öle Bir Sorun Oreradan Giriyorum ...

UcBrowser- opera mobile Gibi Veya Yadexbrovseri deneyin symbian için yeni çıkmış

pentagram___06

pentagram___06

Üye
Sorun opera ile Twitter arasında olan bişi Normal WEB tarayıcısı ile girdiğinizde sayfayı açtığını göreceksiniz ama mobile kullanmak o ara çözüm olailbir bende twitter a giremiyorum miniden ara sıra giriş yap diye bağlamış ora cıkıp duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt