Opera Mini sürekli ama sürekli bağlantıyı koparıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
creeper

creeper

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mini sürekli ama sürekli bağlantıyı koparıyor!
Nokia 5800 cep telefonumda karşılaştığım bu problemi sadece Opera Mini'de görüyorum. Kendi tarayıcısı, opera mobile ve uc browser'da sorun yok.

Opera mini'nin 4.3, 5.0, 5.5, 6.5, 7.0 sürümlerini yükledim, hepsinde aynı. Tarayıcıyı açıyorum, herhangi birkaç sitede gezdikten sonra, birkaç dakika içinde aniden hata veriyor "bağlantı hatası" diyerekten. Yeniden dene'ye bassam da, başka linke tıklasam da çare yok. İlla ki opera mini'yi kapatıp yeniden açacağım... Bu durum çok sinirlerimi bozuyor.

Yok mudur bunun bir çaresi?

murat.122a

murat.122a

Üye
bende de aynı oluyor yalnıl 20 30 dakikadan fazla gezince hata veriyor
Ben de çaresini bulamadım

creeper

creeper

Üye
    Konu Sahibi
Bak yine.

Konuyu opera mobile ile açtım. Konuyu açtıktan sonra opera mobile'dan çıkıp opera mini'ye girerek göz atmak istedim. Maxicep forum'a girdim. S60v5 bölümüne geldim. Açtığım konuya girdim. Oradan tekrar forum'a tıkladığımda hata verdi. Hiç şaşırmadım.

gutihaz1

gutihaz1

Üye
opera mininin her yeni sürümünü kurduktan bir ay sonra sapıtmaya başlıyor özellikle 7 serisi internet paketi ile devamlı donuyor wifi ile bağlantı hatası veriyor ucbrowser ile hiç sorun vermiyor artık operada bozuldu devamlı mail atıp hataları yarım ingilizcemizle anlatmaya çalışıyoruz ama traş inşallah ucbrowser türkçe desteği vermeye başlar

murat.122a

murat.122a

Üye
peki bir çözümü yokmu

Topal Pire

Topal Pire

Üye
sizle ilgili değil opera'nın Serverları çöküyor. Başka bir web browser yüklerseniz sorun düzelir.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
ben kolay kolay hata almıyorum ama süreklide açık oluyor net daha bağlantı başarısız diye bir defa karşılaşmisimdir başka bir problem olmalı

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Bende de hiç sorun olmadı. İsterseniz Son sürümü yükleyin bir de.

gutihaz1

gutihaz1

Üye
son sürümdede aynı sorun var zaten yüklüydü.mihalic peynirle kelle peynir aynı mı?☺

Topal Pire

Topal Pire

Üye
:bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt