opera mini sorunu?yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
opera mini sorunu?yardım lütfen
arkadaşlar opera 6.5 kullanıyorum..iyi güzel ama onunla birlikte başka bir uygulama açtığımda hafıza dolu diyor birde uzun kullanımdan sonra program donuyor öyle kalıyor.....kasmayan türkçe sürümü olan başka hangisi var operanın...forumda 5.1 var ama türkçe değil

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Sorun ram kaynaklı, o nedenle telefonuna ramblow gibi telefonun ramını rahatlatacak uygulama yükle, ayrıca operayı belli kullanımdan sonra ayarlardan geçmişi ve önbelleği temizle..
Sorun ram dan kaynaklandığı için başka bir sürüm opera da yüklesen yine kasacaktır...

handci04

handci04

Üye
ucweb dene bence symbian ve java da bir numaralı tarayıcı

4MiNoRMaCHiNe

4MiNoRMaCHiNe

Üye
Sorun ram kaynaklı, o nedenle telefonuna ramblow gibi telefonun ramını rahatlatacak uygulama yükle, ayrıca operayı belli kullanımdan sonra ayarlardan geçmişi ve önbelleği temizle..
Sorun ram dan kaynaklandığı için başka bir sürüm opera da yüklesen yine kasacaktır...
işe yaraya bilir.

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

- - - Eklendi - - -

arka planda çalışan bir kaç uygulamam var...şarj çabuk gider diyorum..ramblo de arka planda çalışırsa şarja olumsuz etki yapmazmı

Emrgncy

Emrgncy

Üye
teşekkürler

- - - Eklendi - - -

arka planda çalışan bir kaç uygulamam var...şarj çabuk gider diyorum..ramblo de arka planda çalışırsa şarja olumsuz etki yapmazmı

ramblow fazla şarj yemez ve ayrıca senin belirlediğin aralıkta ram'ı temizler...
Ayrıca istersen arkaplanda çalışan uygulamaları da kapatır.

yunus4554

yunus4554

Üye
Arkadaşım telefonuna uygun opera mini tıkla indir:)

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
deneyecegim arkadaşlar sağolun

Praet0r2

Üye
evet 5.1 kullan o ram konusunda iyidir

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
6 yukledim daha iyi sanki..5.1 türkçe sis mi...jar olarak biliyorum 5.1 i

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
eyw.sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt