opera mini nete baglanmiyo

Sponsorlu Bağlantılar

bytekin07

bytekin07

Üye
    Konu Sahibi
opera mini nete baglanmiyo
Selamün Aleyküm arkadaşlar telefona opera mini indirdin ama bağlantı sorunu yaşıyorum verileri temizledi yeniden yüklerin ama sorunu Çözemedin lütfen yardım
edin

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Aleyküm Selam,

Internet'e bağlanamıyorum
Telefonunuzun sinyal aldığına emin olun. Eğer yapılandırılmış bir Internet bağlantınız yoksa bir tane yapılandırın . Daha fazla bilgi için kurulum bilgilerine göz atın. Bazı telefonlarda Opera Mini'ye Internet erişimi için izin vermeniz gerekebilir. Çevrim için sayfaları açmaya çalıştığınızda Opera Mini'yi otomatik olarak bağlanacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

Opera Mini ağ bağlantısı hakkında soru soruyor
Opera Mini'yi ilk başlattığınızda, Internet bağlantınızın yapılandırıldığından emin olmak için bir soru sorar. Eğer yapılandırmada sorun yoksa ve telefonunuz sinyal alıyorsa bu mesajı görmezden gelebilirsiniz. Eğer hâla soru soruyorsa servis sağlayıcınıza başvurun.

Opera Mini bir bağlantıyı etkinleştirirken ağ bağlantısının kesildiğini söylüyor
Bu genelde geçici sinyal kaybından kaynaklanır. Telefonunuzun sinyal aldığından emin olun. Bazı telefonlarda, Opera Mini'yi kullanırken telefonunuzun WAP tarayıcısının çalışmadığından emin olmanız gerekebilir..

Opera Mini Kurulumu
Opera Mini'yi indirebilmeniz için, telefonunuzdan Internet'e bağlanabilmelisiniz. Telefonlar Internet'e bir erişim noktası kullanarak bağlanır ve çoğu telefon önceden yapılandırılmış bir WAP veya Internet erişim noktası ile birlikte gelir.

Eğer telefonunuzda yapılandırılmuş bir WAP veya Internet erişim noktası yoksa lütfen servis sağlayıcınıza başvurun.

Opera Mini'yi adresinden indirmek için telefonunuzun web tarayıcısını kullanın.
Tarayıcı genelde telefonunuzun Programlar listesinde bulunur. Bunu çalıştırın
Tarayıcının "Adrese git" özelliğini kullanarak "mini.opera.com" adresine gidin. Gezinme tuşları, joystick veya kalemle indirme bağlantısına tıklayın.
İndirme bağlantısını etkinleştirin ve onaylama tuşuyla indirme işlemine başlayın. Çoğu telefonda joystick'e veya gezinme tuşunun ortasına basmak onaylama işlemini yapacaktır.
Telefonunuzdaki bildirimleri takip ederek kurulumu tamamlayın.
Opera Mini kurulduktan sonra, size Opera Mini'yi çalıştırmak isteyip istemediğiniz sorulacaktır. Eğer çalışmasını istemiyorsanız, daha sonra telefonunuzun menüsünden Opera Mini'yi çalıştırabilirsiniz..

bytekin07

bytekin07

Üye
    Konu Sahibi
internet çekiyor hatta 3g var erişim noktasında var ama baglanmiyo

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Kaldırıp yeniden kurdun mu?

bytekin07

bytekin07

Üye
    Konu Sahibi
evet kaldırıp tekrar kurdum ama bisey değişmedi

eren3546

eren3546

Üye
Uc browseri kullanın hem hızlı hemde daha az net kullanıyor

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Kaç yıllık opera kullanıcısı iken, baidu browser ile tanıştım. Operanın o sürekli sayfa yükleyememe sorunundan sonra ilaç gibi geliyor tavsiye ederim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt