brk-rtrk Üye smkndz' Alıntı: operada çok dolaşınca yeni birşeye tıklayınca bazen eski bağlantıları açıyor o nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla ... Onu bende yaşıyorum. Genelde programda bayağ dolaşırsam oluyo. Kapatıp açınca düzeliyo
smkndz' Alıntı: operada çok dolaşınca yeni birşeye tıklayınca bazen eski bağlantıları açıyor o nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla ... Onu bende yaşıyorum. Genelde programda bayağ dolaşırsam oluyo. Kapatıp açınca düzeliyo
smkndz Üye brk-rtrk' Alıntı: Onu bende yaşıyorum. Genelde programda bayağ dolaşırsam oluyo. Kapatıp açınca düzeliyo Genişletmek için tıkla ... Ben de kapatıp açıyorum ama çok can sıkıyor
brk-rtrk' Alıntı: Onu bende yaşıyorum. Genelde programda bayağ dolaşırsam oluyo. Kapatıp açınca düzeliyo Genişletmek için tıkla ... Ben de kapatıp açıyorum ama çok can sıkıyor
DarkredBlue61 Üye 2 Senelik Konu Adamda Cezalı Dediği Şeyin Çözüm Olacağini Sanmıyorum Operada Sorun Olursa Yazı Tipini Eski Hale Getirmeniz Gerek
2 Senelik Konu Adamda Cezalı Dediği Şeyin Çözüm Olacağini Sanmıyorum Operada Sorun Olursa Yazı Tipini Eski Hale Getirmeniz Gerek
mebater Üye DarkredBlue61' Alıntı: 2 Senelik Konu Adamda Cezalı Dediği Şeyin Çözüm Olacağini Sanmıyorum Operada Sorun Olursa Yazı Tipini Eski Hale Getirmeniz Gerek Genişletmek için tıkla ... telefon da 20 senelik
DarkredBlue61' Alıntı: 2 Senelik Konu Adamda Cezalı Dediği Şeyin Çözüm Olacağini Sanmıyorum Operada Sorun Olursa Yazı Tipini Eski Hale Getirmeniz Gerek Genişletmek için tıkla ... telefon da 20 senelik