yaren_dede
Üye
ya forumun cep gorunumu hosuma gitmiyor masaustu secince de benim operada mesaj yazma yeri aktif olmadigi icin bunu da bi kodla hallettim ama biyerinde hata yapmisim ler ordan yani. neyse simdi duzelttim. bu mesaji da masaustu gorunumden yaziyom hatta. duzgun cikarsa sorun yok
- - - Eklendi - - -
operamini ile maxicep masaustu gorunumunde begen butonlarini aktif etme\nPHP:javascript:gizlidivler=document.getElementsByClassName("vbseo_links");for(x=0;x [COLOR="silver"]- - - Eklendi - - -[/COLOR] cepten yazinca tamamini ekleyemedim pcye gecince eklerim[/QUOTE] dostum onu forum ayarlarından ayarlayabiliyorsun zaten gelişmiş modüs seçeceksin [IMG]http://a1210.hizliresim.com/12/z/fh6s3.jpg[/IMG][/B]
Olmadı
Evet bir yerde hata yaptımki olmuyor kodu kopyalayıp yer imleri adresine yazdım ismede dediğim gibi facebookresim yazdım faceye girdim resmi açtıktan sonra yer imlerinden tıkladım ama url bulunamadı
sen niye çağırmadıno oupeng bende çalışmıyor gerçi benim bişey indirdiğim de yok da işte. bu forumda yıllardır üyeliğim var ama bizim konular için yasak çok. artık olduğu kadar bişeyler ekleriz ya da talep bu kadar az olursa eklemeyiz bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?