Opera Mini Klavyesini Sanal Klavye Olarak Kullanma Yardim Edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

can28282828

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mini Klavyesini Sanal Klavye Olarak Kullanma Yardim Edermisiniz?
Arkadaşlar forumda opera mini klavyesini her yerde kullanma var fakat program unsigned dayhand dıye program bu programın signed olanını bulamazmıyız ?

kedimi_7_m

Üye
arkadasım gır ovıden ındır sertıfıkalı . Opera mını nın unsıgnedını nasıl buldun yaa :D

luckysleven

luckysleven

Üye
opera klavyesini her yerde kullandıran bir uygulama varmıki ? o kadar didik didik ettim her yere bulamamıştım ben

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
opera klavye ufacık kendi klavyesi daha güzel bence.

mert41994

mert41994

Üye
Dostum hack At çok kullanmak istiyorsan sanmıyorum signed çıkacağını. Ama normal klavye çok daha iyi

can28282828

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım gır ovıden ındır sertıfıkalı . Opera mını nın unsıgnedını nasıl buldun yaa :D

Arkadaslar opera mini klavyesini telefonda mesaj yazmada her yerde kullanma programı var ama unsigned signeti varmı acaba onu soruyorum siz nerelere girdiniz ;D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Arkadaşlar Swype Uygulamasını tafsiye ederim forumda vardı... Gri renk galiba ama bende nasıl oldu bilmiyom temayla mı oldu yoksa pf1 güncellemesiyle mi oldu şimdi siyah ve çok güzel... Tafsiye ederim....

Swordma

Üye
Bende de samsung s5253 wave 525 var opera yükledim ama mesaj ayarlarım falan hep değişti. Mesaj yazarken telefon dik konumda iken klavye çıkmıyor el yazısı çıkıyor el yazısıyla yazıyorum normal metne çevirmeye çalışıyor. Bu sorunla karşılaşan varmı acaba.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Arkadaşlar Swype Uygulamasını tafsiye ederim forumda vardı... Gri renk galiba ama bende nasıl oldu bilmiyom temayla mı oldu yoksa pf1 güncellemesiyle mi oldu şimdi siyah ve çok güzel... Tafsiye ederim....

evet bende çok memnunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt