Opera Mini, iPhone'da... ve operanın çıkma zamanını bilene bedava ıphone hediye!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sever1

sever1

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mini, iPhone'da... ve operanın çıkma zamanını bilene bedava ıphone hediye!!!
Opera Mini, iPhone'nun tarayıcısı Safari'den 6 kat daha hızlı çalışıyor.

Açıklamanın yanı sıra internet sayfasına başvuruyu yapmasından bu yana geçen süreyi gösteren bir yerleştiren Opera, "Sizce Apple, Opera Mini'i ne zaman kabul edecek ?" sorusunu temel alan bir yarışma da . Geçen süreye en yakın tahminde bulunan şanslı kişinin ödülüyse iPhone 3Gs olacak.

katılmak için;

Opera Mini Apple App Store ile gönderilmektedir

Oslo, Norveç - 23 Mart 2010

Opera Mini iPhone için resmen Apple iPhone App Store bugün sunuldu. Seçkin ilk birkaç Mobile World Congress 2010 Şubat ayında gördüm. Roket "tarayıcı Şimdi," hızlı "gibi kullanıcıların iPhone üzerinde gezinmek için yeni bir yol vererek yönelik ilk büyük adım atıyor.
IPhone için Opera Mini erken değerlendirme, Web sayfalarını altı kat daha hızlı daha Safari üzerinden güç dik tarama hızını övdü. Sunucu nedeniyle tarafı render, Opera Mini kadar yüzde 90 ile telefona göndermeden önce, hızlı sayfa yükleme ve daha fazla Web MB başına son kullanıcı için sonuçta elde edilen verileri sıkıştırır. IPhone bu dolaşım ücretleri aşina Opera Mini yeteneğini daha teslim etmek için zevk olacak daha az, yüksek maliyeti olmadan kullanıcıların Web çabuk istiyorum, vermek.
"Opera Mini iPhone için MWC sırasında sneak peek ki özel bir şey var bize söyledi," Jon von Tetzchner, Kurucu, Opera Software söyledi. "Opera ustalıkla Opera'nın ünlü Web deneyimi ile birleştiren iPhone yetenekler tarayıcı özelleştirilmiş, stilize, özelliği ve son derece duyarlı zengin yaratma yerleştirin ve sonucu her çaba sahip iPhone için yüksek performanslı tarayıcı."
Opera Mini dünyanın en popüler mobil web tarayıcı, neredeyse her cep telefonuna Web getirmek için ünlü olduğunu. Hızı, kullanışlılık ve navigasyon dostu tasarım 50 milyondan fazla cep telefonu dünya üzerine bu tarayıcı mancınık var. IPhone için bir sürüm oluşturma Opera misyonunun bir parçası tüm platformlarda ve tüm cihazlara Web getirmektir.
Kaynaklar

Video: Demo video de mevcuttur:
Screenshots: Ekran görüntüleri de mevcuttur: .
Count-up counter: Check out My Opera community site ve bir iPhone kazanmak için yarışmaya katılmak.

Opera Software ASA Hakkında

Bilgisayarlar, cep telefonları ve diğer ağ aygıtları için Web tarama yeniden tanımlandı Opera Software ASA vardır. Ise kullanıcıların, daha güvenli ve daha dinamik daha hızlı çevrimiçi deneyim Opera'nın çapraz platform Web tarayıcı teknolojisi performansı için, standartlara uyum ve küçük boyutu, ünlüdür. Opera Software Oslo, Norveç, dünya çapındaki ofisleri bulunmaktadır. Şirket Oslo Borsası'nda senedi simgesi OPERA altında listelenir. Opera daha fazla bilgi edinin yaklaşık .

alıntıdır**:islik ve daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın...:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: ejeff ve serhat00

serhat00

serhat00

Üye
sùper biseyùis gercektende 6 kat hizliysa bu benim artik yeni favorim demektir emege saygi tesekkuru hak ettin

--------------- Ekleme ---------------

ama app store da cikmiyor neden

sever1

sever1

Üye
    Konu Sahibi
sùper biseyùis gercektende 6 kat hizliysa bu benim artik yeni favorim demektir emege saygi tesekkuru hak ettin

evet gerçekten çok hızlı ,zaten videoyu izleyenler bunu rahatca anlayacaklardır.amazonla operayı karşılaştırmışlar :evet:

serhat00

serhat00

Üye
ama ben bulamadim nerde bu application bir link yada indirebilecegim bir yer soylermisin

sever1

sever1

Üye
    Konu Sahibi
ama ben bulamadim nerde bu application bir link yada indirebilecegim bir yer soylermisin
evet intenette fazla bilgi yok .:hmmm biraz beklemek lazım galiba :bilmm

şu siteden çıkış zamanı gösterilmiş daha 4 saat bile olmamış zaten....

serhat00

serhat00

Üye
nasil yani cikis zamani daha yokmu su an bu application

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
4 saat 18 dk 15 sn kalmış çıkmasına baya hızlı safariden ..

serhat00

serhat00

Üye
vayy beaa hiz sorunuda ortadan kalkarsa maynaq olur hea dimii

karde$ ben 2 saatir bakiyom bu 4 saat 58 dakikada kaldi ne i$

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
Smdi arastirdm yabancı bı sitede demo sürümünü vermiş ve Flash destekli olduunu solemis umarm öyle olur

serhat00

serhat00

Üye
karde$ bulunca bi linkte bana versene allah rizasi için

alin iste burda varmis ben daha denemedim

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
işte bu daha BETA sürümü tam sürümü deil .

serhat00

serhat00

Üye
ok bende yukleyemedim zaten nasil yukleyecez ki itunes e surukluyorum gitmiyor

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
pc suite ile at..

serhat00

serhat00

Üye
oda olmuyorki sen nasil atiyorsun pc suitle

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
sen hangi dosyayı indirdin yanlış dosyayı indirmiş olmayasıN

serhat00

serhat00

Üye
o linke tikladiginda ilk cikan varya ona mini opera for iphone yazani indirdim ama itunese surukledimm gelmiyor!pc suitelede nereye atacagimi anlamadim!

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
PROGRAMLAR bölümüne ekle benm pro yabancı dil Solda APPS var ona bas daha sonra ADD a basıp programın BETA sürümünü nereye indirdiysen seç bu kadar .

serhat00

serhat00

Üye
yok vala ipa olsa beceririmde bole dosya ilan halledemiyomrum en iyisi bekleyeyim ituneste yada appstore da ciksin

kgskgs

Üye
yükleyip çalıştıran var mı???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt