Opera Mini 6 Wave'ye Göre Düzelenmiş

Sponsorlu Bağlantılar

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mini 6 Wave'ye Göre Düzelenmiş

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
Tesedüf05 Arkadaşımız Konuyu Paylaşmış
Arkadaşlar telefonunuzdan m.opera.com a girip opera 6.0 ı indirin oyunlar bölümüne yüklüyo.

Oyunlar bölümüne girin operayı açmadan ... Üç noktaya tıklayın sanal tuş takımınu kullana girin ve operanın işaretini kaldırın aynı yerden ekrana uyarlayı seçin operanın işaretini kaldırın ve kullanıma hazır baya estetik olmuş.

ardaaa__22

Üye
ya ben yükledim ingilizce nasıl türkçe yapabilirim

idare

idare

Üye
Ben 8530 Wave II de kullaniyorum ve ingilizce oldugu gibi klavye de turkce karakterler desteklemiyor bu konuyu cozen varmi?

erem.qns

erem.qns

Üye
multitouch yok bunda ..

officialavarees

officialavarees

Üye
yazılar çok kaba, multitouch yok, flash yok.. opera mobile 11 gelse ne iyi olur ama

idare

idare

Üye
Tamam arkadaşlar çözdüm olayı şu an telefondan yazıyorum opera mini 6. Türkçe versiyonunu indirdim. Gayet hoş! başka bir dilde linki tıklayın ve türkçeyi seçin :)

keops27

Üye
:off::hmmm:kop::ehe:box:naughty::bann::bigstar::aman2::angry::sopa::bann::vur:ah:heyo:(h):vur(h):megafon::bilmm:pro::P::yuru|-):allalla::nono::op::off::aha::sarıl::bye2::islik:oke::ağlarım::naughty::d::box:hmmm:kop::ehe

silver021

silver021

Üye
Operaya multitouch eklenebilse keşke ancak napalim böylede güzel. eh az olaniyla yetinicez. ayrica internette dolanirken interneti olabildigince az sömûrüyor. kotali internet paketine üye olanlar icin olmazsa olmaz diyebilicegim bir program.

maxi5005

Üye
wave 525 sorunsuz çalışıyor

oksidan

Üye
orjinal siteden indir o türkçe

clonexcell

clonexcell

Üye
m.opera.com sitesinden editlenmemis halini indirebilirsiniz, bu daha iyi neden derseniz wave2 ye göre düzenlendiginden dolayı.

KittyCold

KittyCold

Üye
Konuyu açan arkadaş uygulamanın "wave" için oldugunu belirtmis. operanın sitesinden indireceginiz sürüm, özellikle görüntü kalitesi anlamında tatmin edici degil. Ayrica telefonun kendi yazılımı olan dolphin kadar stabilde degil. Hızına gelince.. Wave inize ram takviyesi mi yaptınız? =)
Tamam, opera nın kullanım anlamında getirdiği kolaylıklar kesinlikle gözardı edilemez ve daha iyiside yok ama gercekleride gözardı etmemwliyiz^^

tohumluklu

tohumluklu

Üye
arkadaşım bende wave 2 kullanıyorum opera yı yüklüyorum ama bir türlü opera telefonumda çalıştıramıyorum. bana yardımcı olurmusun.

Ben 8530 Wave II de kullaniyorum ve ingilizce oldugu gibi klavye de turkce karakterler desteklemiyor bu konuyu cozen varmi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt