Opera mini 6 vs Opera mobile 11

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Opera mini 6 vs Opera mobile 11
telefonuma (c5 03) ikisinide yukledim. mini 800kb, mobile 6.7 mb. aralarndaki fark nedir? mobilede turbo diye bisey war baska bi fark goremedim.ayrica mobilede biraz kasmada war.? yorumlriniz nedir sizce hangi telde hangisi daha iyi ?

'Şeref'

Emekli Yönetici
opera mini ile mobil arasında sayda yükleme hızı açısından pek fark yok ama mini ile mesaj yazmak tam bi kabus
mobildede sayfalarda geri gitme özelliği kötü yeniden yüklüyor çünkü. ayrıca mobil çok ram yiyor

bana sorarsan opera mini daha iyi derim ayrıca mobilden daha az yakıyor

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
haklisin bencede mini ama mesaj yazmakta kolay .ben cok rahat yaziorm.suanda telden yaziyorum zaten =)

'Şeref'

Emekli Yönetici
Mobilde çok daha kolay mesaj metnini yazınca yeniden yükleme yapmıyor..

aralarında büyük bir fark var o da javascript. Bu da bellek tüketimi konusunda fark ortaya çıkarıyo. Ikisinin de gerekli olduğu yerler var mesela facebook twitter gibi çok yazı yazılan sitelerin mobil sürümleri java uyumlu ve opera mobil gerekli. Ama maxicep gibi tam sürüm açılan sitelerde mini daha hızlı çünkü java iptal oluyo. Ama yeni sürümlerde metin sığdırma diye birşey var o yüzden bazı siteleri yakınlaştırma sorunu oluyor ve ben eski sürümlere devam ediyorum.

En ÖnemLisi Mobile De Turbo ile Javascript Var, Mini De OnLaR Yok. Bide Arkadaşın Dediği Gibi Metni Yazınca Yükleme Yapmıyor...

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Evet metın yazınca yukleme yapması kotu gerçekten. Ben travıan oynuyorm mesaj yazdığımda tekrar yukleme yapıyor ve yazım sılınıyordu mesaj gonderemıormdum . ama mını 6 da yazı sılınmıyor o nedenle mını benm tercıhım gayette hızlı . mobıle kasıo hafıf.

ALpWaR24

Üye
şimdiye kadar hep mobile kullandım bide mini yi deneyelim bakalım nasılmış

JayJayyy

Üye
mobile ı sadece downloadlarda kullanıyorum geri sayım yaptığı için.minis60 daha hızlı her türlü

hız açısından mini daha iyi gibi geldi bana mobile de arkadaşların dedigi gibi dowloandlarda güzel oluyor

V/RS

Üye
valla hem download da hem nette mini 6 mobile den daha güzel bence ne kasma var ne birşey 25 sekme açtım hep resimli ama ram de 10 mb boş alan vardı mobile da 5 sekme aç hafıza dolu diyordu

Opera s60 v2 7610 gbi tellern yazılmı. S60 v5 ler için cok yetersz ucweb daha iyi ne kasma ne yenileme sorunu war. Opera 6 da 11 de hosuma gtmedi.

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
valla hem download da hem nette mini 6 mobile den daha güzel bence ne kasma var ne birşey 25 sekme açtım hep resimli ama ram de 10 mb boş alan vardı mobile da 5 sekme aç hafıza dolu diyordu

bence ucweb guzel değil zaten çin programı opera iyidir emektar

Dtn

Üye
Mini daha iyi,hem hızlı hem de atmıyor programdan.

giray38

Üye
Mobile kullanıyordum bunları okuyunca mini ye geçtim hakketten daha zor mesaj yazması

Opera mini6 yı denedim, Opera mobilin yerini tutmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...