Opera mini 6 (Mobil Browser) Yayınlandı.Hemen indirin!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekokat

ekokat

Üye
    Konu Sahibi
Opera mini 6 (Mobil Browser) Yayınlandı.Hemen indirin!!!
Arkadaşlar sonunda opera bir üst sürüme geçti.Bana biraz daha hızlı geldi.arayüzde pek deşiklik olmasada güzel .youtube ile tam entegre olmuş.Ayrıca beğendiğiniz bir sayfayı istediğiniz bir çok sosyal sitede paylaşmak için paylaş özelliği eklenmiş.

Cepten indirmek isteyenler telefonun kendi orjinal tarayıcısından adresine girerek indirebilirler.

Bilgisayara indirip daha sonra telefona atmak isteyenler ise adresinden modeli seçip indirebilir.

• Beğen
Tepkiler: bowergsm55, bulkop, akif_comez ve 3 diğerleri

V/RS

V/RS

Üye
ben bayıldım buna 50 sekme açsan banamısın demiyo opera mobileda 6 sekme aç hafıza dolu diyo bu 10 numara olmuş opera mobile dan hiçbir eksiği yok :)

kawurma

kawurma

Üye
listeden buldum. monte de deneyelim bakalım. v5 e göre nası çalışacak

N£RoN

Üye
Teşekkürler hemen güncelledim..

bygeforce

bygeforce

Üye
Tskkurler....

ekokat

ekokat

Üye
    Konu Sahibi
bisey degil arkadaslar;)

mehmet.srdr

Üye
arkadaşım bende ki operanın kaçıncı versiyon bilmiyorum bunu nasıl varsayılan tarayıcı yapacağım telefonumda?

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Ben yaklasık 1 haftadır kullanıyorum 5 e gore super avantaj yenı sekme acıtıgında ona gecmıyo guzel bır yenılık ve soyle bır degısme olmus okudugum kadarıyla sıtelerde hız konusunda bolt a yakınlasmak ıcın bazı bug hatalarını felan kısıtlamıslar ve artık dırek yuklenıyor edge de bıle cok hızlı gercekten 3g de ucuyor zaten :D

xinsurer

xinsurer

Üye
facebook'un cep versiyonunda videolara tıkladığınızda eskiden olduğu gibi telefona kaydederek açıyor.. real player tüm formatları açmayabilir, bu durumda kaydedilen videoyu core player ile rahatlıkla açabilirsiniz :)

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
teşekkürler :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
evet bu gayet güzel.opera 10 ve 11de 2snde bir hafıza dolu uyarısı veriyordu,bunda 70 tane sekme açsan yinede zorlanmıyor.

Paranoya

Paranoya

Üye
teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...