Opera Mini 6.1(25380) s60v3 SymbianOS9.x Signed Türkçe (30 Haziran 2011)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zenci_nicki

zenci_nicki

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mini 6.1(25380) s60v3 SymbianOS9.x Signed Türkçe (30 Haziran 2011)
Opera Mini'nin 30 haziran 2011 de Güncellenmiş son sürümüdür.

Norveçli dostlarımız mobil tarayıcılarının yeni sürümlerini 30 haziranda yayınladı. Opera Mini için yayınlanan güncellemeler, önemli bir yeniliği üzerinde taşıyor. Google'ın Android ve iPhone'a sunduğu otomatik arama tahmini tamamlama özelliği güncelleme sonrasında tüm Opera yüklü mobil cihazlara gelmiş oluyor. Genel anlamda Mini için güvenlik ve kararlılık güncelleştirmeleri ön planda.Opera Mini'nin 6.1 sürüm numaralı güncellemesi, Opera'nın Presto 2.8.149 motorunu da üzerinde taşıyor. Bu sayede özellikle HTML 5 tabanlı sayfalarda sistem kaynaklarının daha az tüketilmesi ve sayfaların daha hızlı açılması sağlanmış oluyor.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: *DeXteR* ve ChavRash

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

Kontrol

Kontrol

Üye
Teşekkürler...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler

handsame_

handsame_

Üye
ben hic begenmedim bi yeri yapmislar bi yeri bozmuslar. Belki biraz hizlanmis ama ciddi bir sorun var.. Kullanıcı kayıtlarını tutamıyor. Örneğin faceye girdiğimde epostamı ve şifremi tekrar tekrar istiyor. Birinın profile girsem şifre ıstiyor cıksam sfre istiyor.. Yeniledık diye icine etmisler

zenci_nicki

zenci_nicki

Üye
    Konu Sahibi
ben hic begenmedim bi yeri yapmislar bi yeri bozmuslar. Belki biraz hizlanmis ama ciddi bir sorun var.. Kullanıcı kayıtlarını tutamıyor. Örneğin faceye girdiğimde epostamı ve şifremi tekrar tekrar istiyor. Birinın profile girsem şifre ıstiyor cıksam sfre istiyor.. Yeniledık diye icine etmisler

bende hiç şifre istemiyor..sanırım sen ayarlariyla oynadın..ayarlar gizlilikten parolayı hatırla ve çerezleri kabul et seçeneğinin işaretli olup olmadığını kontrol et..

handsame_

handsame_

Üye
hayir oynamadim ayarlar tam. Programda hatalar mevcut

----------Eklendi @ 00:30:33 ---------- Yazıldı @ 00:28:21 ----------

sifre kullanici adi kutucuklari bos degil kaydedilmis gözüküyo ama her seferinde giris yapmak zorunda birakti beni. Önceki sürüme gectim düzeldi

zenci_nicki

zenci_nicki

Üye
    Konu Sahibi
hayir oynamadim ayarlar tam. Programda hatalar mevcut

----------Eklendi @ 00:30:33 ---------- Yazıldı @ 00:28:21 ----------

sifre kullanici adi kutucuklari bos degil kaydedilmis gözüküyo ama her seferinde giris yapmak zorunda birakti beni. Önceki sürüme gectim düzeldi

Ben de herhangi bir sıkıntı olmadı.Bazen facede dediğin gibi sorun çıkabiliyo ama ben 4.2 versiyonunda yaşadım bu sorunu ve bu da facenin fixleye fixleye adam edemediği dandik mobil sitesinden ve hesabından cıkıs yapıp tekrar girmeye calıstigından oluyo.öyle bi sorun oldugu zaman internet geçmişini silip programı kapatıp açman gerekli.Eski versiyonda da indirdiğin bişey yarıda durursa devam ettiremiyosun.O problem var.herzaman guncel surum kullan..Kullandıgım bu 6.1 de 9 tane şifre isteyen,face,twitter,hotmail,gmail,ekşi sözlük gibi siteler ana menude..Şifresini bi kere girdikten sonra tekrar şifre istemedi benden hiçbiri.Sorun senden kaynaklanıo bence :) Ama sen bilirsin yinede..

*DeXteR*

*DeXteR*

Üye
eyvallah sağolasın.genel olarak eski sürümlerine nazaran daha performanslı ve hızlı çalışıyor,eksikleride var tabiki.

tektonik1907

tektonik1907

Üye
emeğine sağlık kardeşim güzel paylaşım

zenci_nicki

zenci_nicki

Üye
    Konu Sahibi
eyw

rcpdmr

rcpdmr

Üye
6.0 daha iyi

sinanpp

sinanpp

Üye
Opera'nın Presto 2.8.149 motorunu da üzerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt