opera mini 5 ile download nasıl yaparım (örn: rapid)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mami7879

Üye
    Konu Sahibi
opera mini 5 ile download nasıl yaparım (örn: rapid)
arkadaşlar opera mini 5 ile download nasıl yaparım özelliklede rapidshare gibi geri sayım yapan sitelerde telefonnla free kullanıcı olarak download yapmaya çalıştıgımda geri sayım sayacı çalışmııyor ve download linkide gelmiyor. yardımlarınızı bekliyorum .benim için çok önemli arkadaşlar

Godfather

Godfather

Üye
Kardeşim bende denedim bir aralar opera ile rapidden inmiyor :) ama 4shared den iniyor tavsiyem 4shared :)

mami7879

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar başka programlar varsa java onlarıda yüklerim ama öncelik olarak opera mini 5 . çünkü telefonumda bu yüklü ve başka program yüklenirmi bilemiyorum. telefon çin 5800

--------------- Ekleme ---------------

Kardeşim bende denedim bir aralar opera ile rapidden inmiyor :) ama 4shared den iniyor tavsiyem 4shared :)

teşekkürler kardeş onuda deneyecegim. herşeyi arkadaşlar rapide yüklemişler.ama 4shareddede istediklerimi bulmaya çalışacagım şimdi

Godfather

Godfather

Üye
Skyfire açar onları yükle skyfireyi o rapidden indiriyordu :) Sonra Skyfire'dan lig tv bile izlersin :)

mami7879

Üye
    Konu Sahibi
hemen deneyecegim kardeş telefon çin inşallah yükler.benim için çok önemli rapid download.telefon çin5800

Godfather

Godfather

Üye
OOO çin diyorsun:naughty: V5 dosyalarını açıyormu ?

mami7879

Üye
    Konu Sahibi
malesef olmuyormuş. sadece java dosyalarını yüklüyor telefon bildigim kadarıyla olmadı. acaba java olan bildiginiz başka program varmı?

--------------- Ekleme ---------------

yokmu arkadaşlar daha bilgisi olan. neredeyse bütün kullanılar için gerekli bir bilgi bu

Godfather

Godfather

Üye
Java destekli tek tarayıcı Skyfire :) O programı araştor biraz :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Skyfire sis dosyası

mami7879

Üye
    Konu Sahibi
skyfire olmuyor malesef yokmu arkadaşlar java destekli rapid download edebilecegim bir program

mami7879

Üye
    Konu Sahibi
sorunum hala devam ediyor.çaresini bile rapidden cepten nasıl download yapabilecegimi bilen arkadaş yokmu

g4ng4ster

Üye
ya abı sıkefıre bı turlu calıstıramdım boltta bı ıse yaramıyo kucucuk ekran hemed hata werıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt