Opera Mini 4.2 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mini 4.2 Türkçe
Temalar
Temanızı kendi istediğiniz renkler ile kişileştirebiliyorsunuz.
Video
Nokia veya Sony Ericsoon cep telefonu kullanıyorsanız ''m.youtube.com'' adresindeki videoları direk olarak izleyebiliyorsunuz.
Perfonmans
Yaptığı ücretlendirilmede azıcıkda olsa kısılma yaşandı ve bunun yanı sıra bağlatı hızı yenilerek hızlandırıldı.
Not Senkronizasyonu
Opera Link desteği notlarla genişletilmiş. Opera Mini üzerinden eşitlediğiniz notlarınıza bilgisayarınızdan erişebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: frk uzn, Ahmet_Selim, JBelieber ve 1 kişi daha

Archonn

Archonn

Üye
Bu versiyonun güncel sürüm v6.5'ten neleri eksik?

- Sekmeli tarama
- Sayfa kaydetme özelliği
- Sayfada bul, kopyala-yapıştır özelliği
- Sosyal ağlarda paylaşma
ve en önemlisi javascript desteği.

Saydıklarınız arasında bir tek tema özelliği eksik v6'da, o da herhalde lüzumsuz görüldüğü için eklenmemiştir.

Şevkinizi kırmak gibi olmasın, ama v6.5 varken eski versiyonu kullanmayı yeğleyen pek fazla kişinin bulunduğunu sanmıyorum.

Ayrıca forumda aynı başlıklı onlarca konu var.Bir kere daha paylaşmak foruma bir şey kazandırmaz herhalde.

Ama yardım etmek uğruna verdiğiniz emek de teşekküre değer, paylaşım için teşekkürler :)

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Bu versiyonun güncel sürüm v6.5'ten neleri eksik?

- Sekmeli tarama
- Sayfa kaydetme özelliği
- Sayfada bul, kopyala-yapıştır özelliği
- Sosyal ağlarda paylaşma
ve en önemlisi javascript desteği.

Saydıklarınız arasında bir tek tema özelliği eksik v6'da, o da herhalde lüzumsuz görüldüğü için eklenmemiştir.

Şevkinizi kırmak gibi olmasın, ama v6.5 varken eski versiyonu kullanmayı yeğleyen pek fazla kişinin bulunduğunu sanmıyorum.

Ayrıca forumda aynı başlıklı onlarca konu var.Bir kere daha paylaşmak foruma bir şey kazandırmaz herhalde.

Ama yardım etmek uğruna verdiğiniz emek de teşekküre değer, paylaşım için teşekkürler :)

Sustum .

• Beğen
Tepkiler: kadirkarahan ve Jrcan1
Jrcan1

Jrcan1

Üye
sağol Kanka ;)

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim Kanka ;)

u_cosar

u_cosar

Üye
teşekkür ederiz...

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
teşekkürler

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

itaq

Üye
süperr .d.d.d

rizardinho

Üye
En güzel sürüm 4.2 hem daha hızlı hem daha kolay. Bu sürümde tek güzel bir özellik buldum o da kopyala yapıştır yapılabilmesi

sanal hacker

sanal hacker

Üye
güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt