opera 11.50 ram sorunu cozumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cedit52

cedit52

Üye
    Konu Sahibi
opera 11.50 ram sorunu cozumu
merhaba'lar opera 11.50 gerçekten çok hızlı bir tarayıcı benim 5800 da güzel çalışıyor ama bir süre sonra ram doluyor internetten bazı kod'lar buldum opera ayarları yapıyor fakat en olduğu için çözemedim ram'i fazla doldurmama si için bileğiniz bir yöntem veya ayar varmı ustalar şimdiden teşekkür ederim :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ah keşke olsa :( javascript kapatsak belki bi nebze

anılbaran

anılbaran

Üye
yahu operayı sadece mobil siteler için kullanın . Pc sitelri içim kullanmayın . Örnek= opera ile maxicep portal a girin bide kendi tarayıcısı ile girin fark ortda opera kasıyor . Ama kendi tarayıcısında donma falan yok . V60 ile gelen tarayıcı bence süper .

cedit52

cedit52

Üye
    Konu Sahibi
ustalar yokmu caresi resim kalitesini biraz dysursek nasıl yapabiliriz...

AynstaynModeOn

Üye
nasıl yani resim kalitesi zaten düşük

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
merhaba'lar opera 11.50 gerçekten çok hızlı bir tarayıcı benim 5800 da güzel çalışıyor ama bir süre sonra ram doluyor internetten bazı kod'lar buldum opera ayarları yapıyor fakat en olduğu için çözemedim ram'i fazla doldurmama si için bileğiniz bir yöntem veya ayar varmı ustalar şimdiden teşekkür ederim :)

geçmişi sil ve turboyu kapatıp dene

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
telefonun hafızasında en az 30 mb boş alan bırak

EkO_37

EkO_37

Üye
yaa bn tel hafızam 25mb bos yer kaldı ne şişiryor bukadar ve nasıl yer açbilirim fikri olan varmı?

Secret26

Secret26

Üye
Arkadaşın dediği gibi geçmişi sil çerezler gibisinden bi erişim yeri varsa engelle.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
benim tlf hafızasında 45 mb boş alan opera mobile 10.1 kullanıyorum hiç sorun çıkarmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt