Opera 10.0 Turbo Alfa indirilebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Opera 10.0 Turbo Alfa indirilebilir
pera'nın büyük yeniliklerle gelecek olan 10. versiyonlu yeni nesil tarayıcısının Alfa sürümü indirilebilir durumda. Önceden sizlerle paylaştığımız gibi yeni sürümle beraber gelen en büyük yenilik, Norveç merkezli firma tarafından Opera Turbo olarak adlandırılan özelliğin dahil edilmesi. Kısaca bu özellik, web sayfalarındaki resimleri daha düşük bir kalitede göstermek suretiyle, bu sayfaların bilgisayara sıkıştırılarak indirilmesini ve böylece boyutunun ve kullanılan bant genişliğinin azalmasını sağlıyor. Özellikle Wi-Fi ve EDGE üzerinden bağlananlar için kuşkusuz ki son derece avantajlı bir uygulama bu. Bunun haricinde diğer yeniliklere dair olan satırbaşlarına ulaşmak isteyen okurlarımız tıklayarak Opera'nın resmi sitesine yönlenebilirler.
Yeni sürümü indirmek isteyen okuyucularımızı aşağıdaki linke yönlendirelim:

• Beğen
Tepkiler: mj_emre, PRHACKX ve doganser

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
hemen yüklüyorum çok saol DeadSiLeNCe
ben 9,3nü kullanıyodum gerçekten çok hızlı

eurowision

eurowision

Üye
paylaşım için teşekkürler............................ :)

PRHACKX

PRHACKX

Üye
Ben de şuanda onu kullanıyorum turbo modunda düşük kota kullanımı ve hızlı site açması vs.vs. çok hızlı ve kullanışlı

ramazan_efem

Üye
ya arkadaslar bende sony ericsson p 990i var ama bu telefona facebooktaki videolari nasil seyredebilirim mesela su an ben e63 kullaniyom skyfire die bi program yukledim onunla videolari ve nette herseyi seyredebiliyorum yani bu skyfireye benzer bi program p990i icin yokmu yardimci olursaniz sevinirim mail adresim [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt