Opel Astra Twintop 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Opel Astra Twintop 2010
Opel Astra TwinTop

Güvenlik

• Koruma Sistemleri : Sağlam yolcu kabini, standart olarak sunulan ön ve yan hava yastıkları, ön emniyet kemeri kuvvet kısıtlayıcıları ile tamamlanır. Ayrıca ön koltuklarda aktif kafa korumaları da mevcuttur.
  • Aktif Devrilme Koruma Sistemi : Sensörler tarafından etkinleştirilen bu sistem, koltuk arkalarına yerleştirilmiş roll-bar ile mükemmel bir yolcu güvenliği sağlamaktadır. Bu işlem 1 saniyeden kısa bir sürede gerçekleştirilir ve koruma parçaları derhal yerlerine oturarark kilitlenir.
  • Sürüşe Duyarlı Bi-xenon Ön Farlar : (AFL). Sürüşe duyarlı ön farlar, hız ve direksiyon verilerini kullanarak ve ilave viraj aydınlatması sunarak gece sürüşünü daha güvenli bir hale getirmektedir.
Motorlar ve Şanzımanlar

• 6 vitesli şanzıman : Artan sürüş keyfine karşılık düşen yakıt tüketimi 1.6 Turbo ve 1.9 CDTI motorlardaki 6 vitesli şanzımanla gelir.
  • 1.6 ECOTEC (85 kW/115 hp)
    1.8 ECOTEC (103 kW/140 hp)
    1.6 Turbo ECOTEC (132kW/180 hp)
    1.9 CDTI ECOTEC (110 kW/150 hp)

Donanım

• Konforlu direksiyon simidi
    Astra TwinTop, Yükseklik ve derinlik ayarlı bir direksiyon simidi sunarak en sevdiğiniz sürüş konumunuzu ayarlamanızı sağlayacaktır.
  • Uzaktan kumandalı direksiyon simidi
    Daha fazla konfor ve güvenlik için, tüm müzik, bilgi ve iletişim sistemleri, direksiyon simidinden kontrol edilebilmektedir.
  • Yağmur ve ışık sensörleri
    Bu sensörler sayesinde, ön cam sileceklerinin gerektiği şekilde otomatik olarak çalıştırılması ve ışığa duyarlı dikiz aynasının otomatik olarak karartılması sağlanır.
  • Işığa duyarlı otomatik yanan farlar
    Bu sensörler ile gündüz sürüş sırasında, aracın öndeki yolun ışık sevilerine otomatik olarak uyarlanmasını ve gerekirse kısa farların otomatik olarak etkinleştirilmesi sağlanır. Sistem, tünelleri ve köprüleri ayırabilir.
Astra TwinTop Cosmo

• ABS
  • Akıllı Anahtar
  • Aktif koltuk kafalıkları (ön)
  • CDC 40 Radyo/CD/MP3 çalar, 6′lı Cd değiştirici
  • Deri-kumaş kombineli koltuk döşemesi
  • Deri kaplı spor direksiyon
  • Direksiyondan kumanda sistemi
  • Elektrikli camlar
  • Fren destek sistemi (BA)
  • IDS (interaktif sürüş sistemi)
  • Işığa duyarlı iç dikiz aynası
  • Işığa duyarlı otomatik yanan farlar
  • Elektronik iklim kontrollü klima
  • ESP (plus)
  • Renkli bilgi ekranı
  • Park sensörü
  • Hız sabitleyici
  • Roll-bar
  • Uzaktan kumandalı elektrikli katlanır tavan sistemi
  • Yağmur sensörü
  • Yol bilgisayarı
  • 17″ hafif alışımlı alüminyum jantlar
  • Elektronik fren gücü dağılımı (EBD)
  • Virajda fren kontrolü (CBC)
  • Çekiş kontrol sistemi (TC plus)

Opel Astra TwinTop Renk Seçenekleri

Royal Lacivert Power Kırmızı Hakim Gri Buz Mavisi Şimşek gri

Siyah Metro Mavi Mistik Yeşil Pannacotta Gri UltraMavi

Teknik Gri Orient Mavi

Tepkiler: Odysseus, DiaBLoS, X-LifeHard ve 1 kişi daha
İdare ederGri ve siyah rengi daha güzel yakışır arabaya
Teşekkürler

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Görüşlerin için saol

DiaBLoS

Admin
Çok güzel bir model de , Astra çok az model çıkıyor yanılmıyorsam..
Bu model in tutulacağına inanıyorum..Gri renk her zaman asil gösterir arabayı , bir de siyah...

Teşekkürler bilgilendirme için..

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kasa olarak çok beğendiğim bir model olmasının yanı sıra üstü açık ve tek kapılı olması dikkat çekiyor .Ayrıca aracın tasarımcıları arabanın hakkını vermiş

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar beğendiğinize sevindim Teşekkür Et butonunu ununtmadığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum.Paylaşımlarım devam edecektir...

Odysseus

Üye
Araç için yorum yapacaktım fakat konu düzenini görünce araçtan vazgeçip konuya yorum yapma isteği duydum.

Gerçekten konu düzeni bakımından referans olunacak güzellikte bir konu. Araç özelliklerinin açıklayıcı ve düzenli paylaşılmasının yanısıra, araç renk seçeneklerini vermen konuyu profesyonelleştirmiş. Bu tarz konuları keyifle okuyor ve yorumluyorum.

Butonu kullanmış olmama rağmen bir kez de sözlü olarak teşekkür ediyorum.

Neverex

Üye
    Konu Sahibi

Bu sitede paylaşımlarıma değer veren üyelerden biri de sensin Adem.Saol teşekkürün için.Bir önceki yorumumda belirttiğim gibi paylaşımlarım devam edecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...