Opda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

harwired

Üye
    Konu Sahibi
Opda
merhaba arladaslar... Benın şöyle bir sorunum war... Opda üyelıgmın kulanıcı adını ve sıfremi unutm...baska yerdnde serfitika alamıorm...opda sitesndn sifremı unutuma girip hotmailime göndrmeye calıstim.Göndrmedi.yetkililere mesajda atım cvp gelmedi...Bir el atıpta bu adami sevındırırseniz cok iyi olur...

'Patron

'Patron

Üye
yeni bir sertifika alma sitesi var orayı dene.

nalcam22

nalcam22

Üye
ya kardeş sen imobileden al

MjKaaN

MjKaaN

Üye
imobile ye verdim 4 gün önce hala vermedi sertifikamı

nalcam22

nalcam22

Üye
dün akşa 5dk ya aldım

AyarsızEnerji

Üye
bu imobile sitesini bilmiyodum bende bi deneyeyim

harwired

Üye
    Konu Sahibi

AyarsızEnerji

Üye
arkadaşlar ben imobile den serfitika işlemlerimi yaptım daha gelmedi ama hep bu yazı çıkıyo. yani bunun çıkması normal mi ? çünkü türkçeye çevirdiğimde "IMEI 35********, sertifikanın sınırsız askıya alınması için üretim fonksiyonları sertifika alamıyor." şu anlama geliyor !

Sizce Bu Yazının Çıkması normal mi yoksa sertifika alamıyacakmıyım ???

harwired

Üye
    Konu Sahibi
.cer dosyası ile kosyasını aldım. bu serferde serfitikayı bullanıcagım programı indirdim ama hata verio acmıo...SignSISTool dan başka bir program varmı ??????

MjKaaN

MjKaaN

Üye
arkadaşlar ben imobile den serfitika işlemlerimi yaptım daha gelmedi ama hep bu yazı çıkıyo. yani bunun çıkması normal mi ? çünkü türkçeye çevirdiğimde "IMEI 35********, sertifikanın sınırsız askıya alınması için üretim fonksiyonları sertifika alamıyor." şu anlama geliyor !

Sizce Bu Yazının Çıkması normal mi yoksa sertifika alamıyacakmıyım ???

aynı yazı bende de var 1 hafta önce başvurmustum hala bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...