Opda yardımm !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
Opda yardımm !
arkadaslar oncekı telefonum 5800 dı. 1aydır yenı e71 aldım onceden yaptıgım gıbı bu telefonuda sertıfıkalandırmak ıstedım ama yaklasık 2hftadır opda sıtesınde halen beıng yazısı var ve sertıfıka cıkcak gıbı degıl.Telefonu hacklemek de ıstemıyorum. Ne onerırsınız ?

camkinoss

Üye
aynı dert bndede var:hmmm nsıl yapcaz bilemiyrm ...

----------Eklendi @ 13:14:24 ---------- Yazıldı @ 13:13:27 ----------

aynı dert bndede var nsıl yapcaz bilemiyrm ...

dingil34,5

dingil34,5

Üye
tam bilmiyorum ama opda sertifika vermeyi bıraktı gbi bişeyler geldi kulağıma ama bilmiyorum ben de bekledim 1 hafta sonra ucunu bıraktım :bilmm

camkinoss

Üye
bn opdadan 10 gündn belli bekliyrm sertifika fln yoq kapatmışlar dmekki artk bşka yntmlere bakıcaz :off:

----------Eklendi @ 13:40:37 ---------- Yazıldı @ 13:29:30 ----------

yardım edicek arkadaşlar varsa bu konuya bi el atsın telim n79:ah

Symbianist

Symbianist

Üye
Gerçekten sizleri anlamakta güçlük çekiyorum. Yahu arkadaş sağa sola imei vermek rahatsız etmiyor da hack yapmak mi rahatsız ediyor? Korkunuz garanti ise vermeden format(fabrika ayarları) atarsınız garanti dışı kalmaz. Sertifika denen şey de bir yere kadar. Hiç boşuna da uğraşmayin şu anda hiçbir yerde işinizi görecek bir sertifika sistemi de yok.

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
ben 1 aydır bekliyorum hâlâ yok sana mı vercekler ben dayanamadım e63 telim var helloox 2.03'ü symbian signed sitesinden aldığım sertifika ile imzalayıp hackledim ve şimdi kafam öle rahat ki
yerinde olsam 1 dakika beklemeden hacklerim ben teli aldıktan 3 gün sonra hackledim hemde 2 yıl garanti vardı sen beni dinle ve hackle

jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bna hackleyebılecegım bı adres verırsenız sevınırım.d baslarım sertıfıkasına yaa en basıtınden xploreyı ble yklemyor.

Symbianist

Symbianist

Üye
Arkadaşlar telefon garanti dışı kalmaz. Bunu söylemekten dilimde tüy bitti. Parça değiştirmiyorsunuz, yetkisiz müdahele ettirmiyorsunuz. Rompatcherı ve diğer yüklediginiz araçları siler verirsiniz hiçbirsey olmaz. Herhalde 10 yıldır nokia kullanıyorum hacksiz telefonum olmadı çok defa da garantiye gittim. Hiç de garanti dışı kalmadı. Hack dediğiniz şey de bir tema gibi bir sis dosyası gibi birşey zaten. Yükle sil tarzı. Neyse isteyen buraya göz atsın http://www.maxicep.com/symbian-s60v...kadar-kolay-ve-pratik-olur-buyrun-554048.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt