OPDA Sertifika Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
OPDA Sertifika Sorunu
Arkadaşlar OPDA'dan dün gece imei no vererek sertifika başvurusu yaptım; bu sabah baktığımda sertifikam gelmişti; fakat indirmek için .cer veya . tıkladığımda karşıma
Certificate applications as large, resulting in slow access. Give priority to paying customers is to download the certificate and other value-added services. Free users to download, please wait 3-5 business days.

Thank you.
Gibi bir yazı çıkıyor ve 3 euro ödeme var... Ne demek bu? Ne yapmalıyım?

genix

Üye
Ücretli kullanıcılar sertifika işlemlerinde önceliğe sahiptir. Ücretsiz kullanıcılar için bu işlem 3-5 işgünü kadar uzayabilir.
Sözün özü indirme işlemi servisin bu şekilde yoğun olduğu zamanlarda böyle uyarılar ile sonuçlanabiliyor.
Sadece takip etmen gerekiyor. Ben dün başvurdum 24 saat geçti ve sertifikam hazırdı kimisinde 2 saatte hazır oluyor.

Uruloki

Uruloki

Üye
opda acildimi ya bi ara kapanmisti

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Ücretli kullanıcılar sertifika işlemlerinde önceliğe sahiptir. Ücretsiz kullanıcılar için bu işlem 3-5 işgünü kadar uzayabilir.
Sözün özü indirme işlemi servisin bu şekilde yoğun olduğu zamanlarda böyle uyarılar ile sonuçlanabiliyor.
Sadece takip etmen gerekiyor. Ben dün başvurdum 24 saat geçti ve sertifikam hazırdı kimisinde 2 saatte hazır oluyor.
3-5 iş günü içinde indirebilirim yani?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
Arkadaşlar OPDA'dan dün gece imei no vererek sertifika başvurusu yaptım; bu sabah baktığımda sertifikam gelmişti; fakat indirmek için .cer veya . tıkladığımda karşıma
Certificate applications as large, resulting in slow access. Give priority to paying customers is to download the certificate and other value-added services. Free users to download, please wait 3-5 business days.

Thank you.
Gibi bir yazı çıkıyor ve 3 euro ödeme var... Ne demek bu? Ne yapmalıyım?

knka ingilizce olarak burda sunu dior

sertifka applications buyuk , nedeni erisim yavas , ucretsiz kullaniclar icin 3-5 is gunu ltfen bekleyin dior kanka :)

ben bnu anladim yani :islik

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Tamam 3 5 gün sonra açılır download.... :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
aynen ole 3-5 gunde sertfkan hazir :)

crusaderr

crusaderr

Üye
ewet indirdim şimdi ne yapacağız
.cer uzantılı bir dosya ve . uzantılı dosya var elimde ve signtools var bunları ne yapacağım ????
acil cvp yazabilirseniz sevinirim

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum singtool u aç sonrada orda cer filan var onları doodurcan zaten hepsi bir yerdeyse otomatik görüyor zaten he bir de ikinci yere imzalamak istediğin programı seç sonuncuyada yeni ismini gir sign e bas o bitiriyor zaten işlemi

crusaderr

crusaderr

Üye
teşekkür ettim :oke:

--------------- Ekleme ---------------

süperrrrr yaaa kaaç gündür uğraşıyorum yükleyebiliyorum artıkk :D::D:DD::oke:

baris_besnili

Üye
ya kardeş elimde iki tane cer dosyası var indir diyorum cer dosyası olarak iniyor kafayı yiyecem lütfen yardım edin yaaaaaaa:off::off::off:

----------Eklendi @ 21:26:49 ---------- Yazıldı @ 21:22:52 ----------

arkadaşlar ve cer dosyalarını indiriyorm her ikisini cer olarak indiriyor ya ne yapmam gerek lütfen yardım edin :off:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ya kardeş elimde iki tane cer dosyası var indir diyorum cer dosyası olarak iniyor kafayı yiyecem lütfen yardım edin yaaaaaaa:off::off::off:

----------Eklendi @ 21:26:49 ---------- Yazıldı @ 21:22:52 ----------

arkadaşlar ve cer dosyalarını indiriyorm her ikisini cer olarak indiriyor ya ne yapmam gerek lütfen yardım edin :off:

puahuauaa bu ne sinir dostum :kop::kop:

guero

guero

Üye
sitenin üstündeki dilden seçimi çince yap aynı işlemleri çince iken yap olacaktır ben aldım sertifika sorun yok Dostumm

baris_besnili

Üye
ya kardeş lütfen yardım edin ya çok saçma birşey bu cer dosyası tamam da nden dosyasını indirirken cer diye indiriyor onu anlamıyorum yav :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
saka maka cer die indiriyorsa IMEI kopyalanmis die duydum :allalla:

catdog136

catdog136

Üye
saka maka cer die indiriyorsa IMEI kopyalanmis die duydum :allalla:

iyi de ne alaka? :D opda sitesinden indiriyoruz sonuçta.. Kopyalayınca anlayalım diye böyle mi yapıyorlar? :D arkadaşım bence yanlış yüklemişler birdaha iste sertifika..

Furbey40

Furbey40

Üye
sitenin üstündeki dilden seçimi çince yap aynı işlemleri çince iken yap olacaktır ben aldım sertifika sorun yok Dostumm

Evet, ben de bu şekilde aldım. İngilizce olduğu zaman her ikisi de cer olarak gözüküyor. Çince siteyi. google çeviri ile ingilizce yapıp indirebilirsiniz.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ole duydm dostm ne blim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...