Opda Sertifika İndiremedin Mi Gir İçeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tektonik1907

tektonik1907

Üye
    Konu Sahibi
Opda Sertifika İndiremedin Mi Gir İçeri
Kullanıcı Adınızı Ve Şifrenizi Bana Özelden Ulaştırın Ben İndirip Hotfile Linkini Size Geri Göndereyim Sizde Sorunsuz Sertifikalama İşlemini Gerçekleştirin Unutmayın Her Telefonun .cer ve . Dosyaları Farklıdır

guero

guero

Üye
Madem kullanıcı ve adlarını sana yolayacaklar hotfile niye veriyonki zaten kb bi dosya minnacık gönder E-mail adreslerine (EK OLARAK)

tektonik1907

tektonik1907

Üye
    Konu Sahibi
o da olur kardeşim fark yapmaz hizmette sınır olmaz

sosyeteq

Üye
kullanıcı adımı ben sana neden gönderiyorumki bunu anlamadım

tektonik1907

tektonik1907

Üye
    Konu Sahibi
Bu millete iyilik yaramaz yemin ederim kardeşim ben seni zorlamıyor dimi kendime has bir yöntem geliştirdim ve normal kullanıcı isen anında dosyaları senin adına çekerim sen ne yaparsın 3-5 iş günü beklersin geçince gelirme hayır sistem sıraya koyar bekle babam bekle kullanıcı adını ve şifreni kimse yemez korkma telefonun imei numarasını Allah ın çin sitesine veriyorsun orada sorun yok dimi

• Beğen
Tepkiler: karabatak2006

karabatak2006

Üye
Yardımına çok teşekkür ederim. Bilgileri özelden attım :)

mstf_l

mstf_l

Üye
opda da sorun veriyordu duzeltilmis mi o?

karabatak2006

Üye
düzeltilmedi. konuyu açan arkadaştan da ses seda yok şu an için.

mstf_l

mstf_l

Üye
neyse ben symbian signed dan guc bela aldım 3 yıl daha rahatım

tektonik1907

tektonik1907

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuyun açan arkadaştan ses seda yok demişsiniz ama site ne zamandır hata veriyordu o yüzden cevap veremedim şu anda açıl sertifika alamayan arkadaşlar benimle iletişime geçip kendi adlarına sertifika alınır ve istedikleri siteye upload edilir

karabatak2006

Üye
arkadaşlar konuyun açan arkadaştan ses seda yok demişsiniz ama site ne zamandır hata veriyordu o yüzden cevap veremedim şu anda açıl sertifika alamayan arkadaşlar benimle iletişime geçip kendi adlarına sertifika alınır ve istedikleri siteye upload edilir
Dostum daha önce de bilgileri atmıştım. yine atıyorum. Site açılmı. yardımcı olursan çok sevinirim. 15 gündür halledemedim bu konuyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt