anlamamki
Üye
-
Konu Sahibi
-
sertifikanın hazır olmasını bekleyeceksin sadece. hazır olunca(3 saatle 3 gün arasında değişiyo) zaten görürsün orda, cer ve ke.y dosyalarını, indirirsin. Hazır olduğu zaman da belki hemen indirmene izin vermez, 2-3 gün bekletebiliyor bazen, hemen indirmek için 3 dolar istiyor. Beklemeyi tercih ederdim benarkadaslar opdan ımeı almaya calıstım ama sanırım olmadı gıbı ornegını sunuyorum
Model Remark IMEI(IMEI) Apply/Upload(Time) Expire Time State Operate Nokia N8 anlamam n8 ....... 2011-02-06 20:33
Applying delete
acaba sertefıka almayı basarabıldımmı sanırm hala vermedı ,veya ne yapmalıyım
sertifikanın hazır olmasını bekleyeceksin sadece. hazır olunca(3 saatle 3 gün arasında değişiyo) zaten görürsün orda, cer ve ke.y dosyalarını, indirirsin. Hazır olduğu zaman da belki hemen indirmene izin vermez, 2-3 gün bekletebiliyor bazen, hemen indirmek için 3 dolar istiyor. Beklemeyi tercih ederdim ben
eyvallah kardesler demekkı beklememız gerekıyor bekleyelım bakalım
yok zaten sallama bı ıme verdım konuya ornek olsun dıye gercek ımeı o degıl saygılarımlaIMEInizi silseniz iyi olur.
yok zaten sallama bı ıme verdım konuya ornek olsun dıye gercek ımeı o degıl saygılarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?