OPDA hakkında soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eXTReMePr0

Üye
    Konu Sahibi
OPDA hakkında soru
Arkadaşlar N95 8GB kullanıyorum. 9 ay falan oldu telefonu alalı fakat istediğim programları yükleyemedim o yüzden OPDA'dan sertifika almaya karar verdim.

Ancak şüpheleniyorum acaba IMEI klonlama falan olmasın diye. Böyle bi problem olabilir mi ? OPDA'dan sertifika alıpta başına böyle bişey gelen var mı ?

Aklıma takılan bi soru daha var. Bu OPDA bu sertifikaları nasıl oluşturuyor ? Biz kendimiz oluşturamayız mı ?

Sorularıma cevap verebilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

GANG BANG

GANG BANG

Üye
Ben kullanmadım.Ama kullananlar bi sorun çıkmadığını söylüyolar.

rocknroll94

rocknroll94

Üye
IMEI numaran sadece senin telefonunda çalışır yani başkası tarafından kullanılamaz.Ben Opda'dan sertifika aldım.İçin rahat olsun.

eXTReMePr0

Üye
    Konu Sahibi
IMEI numaran sadece senin telefonunda çalışır yani başkası tarafından kullanılamaz.Ben Opda'dan sertifika aldım.İçin rahat olsun.

Dostum nasıl yani IMEI sadece benim telefonumda çalışır peki ya bu IMEI klonlama nedir açıklayabilir misin ?

celibar

celibar

Üye
Dostum nasıl yani IMEI sadece benim telefonumda çalışır peki ya bu IMEI klonlama nedir açıklayabilir misin ?

Yukarıdaki Arkadaş alınan sertifika sadece senin telefonda çalışır demek istedi sanırım.imei her telefonda çalışır.imei kopyalamayı kredi kartındaki bilgileri başka bi karta kopyalamak gibi düşün.şu ana kadar sertifika alıp sorun yaşayanı duymadım.sertifika aldıktan sonra sitedeki silmen daha güvenli olacaktır diye düşünüyom.

eXTReMePr0

Üye
    Konu Sahibi
Neyse olan oldu artık bende sertifika için başvurdum bakalım hadi hayırlısı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt