Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
opda açılmışşş
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MjKaaN
Üye
Konu Sahibi
opda açılmışşş
opda açılmış ama benim 2 hafta önce verdiğim imei numarasına hala sertifika dosyalarım çıkmamışş ilginçç
sertifika alan arkadaş varmı bu aralar
ne olacak ki? ben geçen sene bu ay almıştım telefonum hala açık hiç bir kopyalama sorunu olmadı.forumdan başka alanlarda var.bir konuda birisi 3 yıldır kullandıgını söylemişti.bunun haricinde zaten imeiyi kopyalasalar bile Türkiye hariç hiçbir yerde çalışmaz.opda dan bir sorun çıkmaz güvenebilirsin.ama eger güvenmeyecem dersen de o senin bilecegin iş
ne olacak ki? ben geçen sene bu ay almıştım telefonum hala açık hiç bir kopyalama sorunu olmadı.forumdan başka alanlarda var.bir konuda birisi 3 yıldır kullandıgını söylemişti.bunun haricinde zaten imeiyi kopyalasalar bile Türkiye hariç hiçbir yerde çalışmaz.opda dan bir sorun çıkmaz güvenebilirsin.ama eger güvenmeyecem dersen de o senin bilecegin iş