opda açılmışşş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MjKaaN

MjKaaN

Üye
    Konu Sahibi
opda açılmışşş
opda açılmış ama benim 2 hafta önce verdiğim imei numarasına hala sertifika dosyalarım çıkmamışş :ağlarım: :ağlarım: ilginçç :hmmm
sertifika alan arkadaş varmı bu aralar

BL@DE02

BL@DE02

Üye
benimde sertifika çıkmamış:angry:

AyarsızEnerji

Üye
benimde sertifika çıkmamış :S

'Patron

'Patron

Üye
hadi hayırlı olsun

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Niye Kapatıp Açtılar Ki Şimdi

ahmetc503

ben artık asla sertifika almam almadımda adam imei ları alıp siteyi kapatıp kendi ürettiği telefonlarada klonlarsa nana yı yeriz

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben artık asla sertifika almam almadımda adam imei ları alıp siteyi kapatıp kendi ürettiği telefonlarada klonlarsa nana yı yeriz
ne olacak ki? ben geçen sene bu ay almıştım telefonum hala açık hiç bir kopyalama sorunu olmadı.forumdan başka alanlarda var.bir konuda birisi 3 yıldır kullandıgını söylemişti.bunun haricinde zaten imeiyi kopyalasalar bile Türkiye hariç hiçbir yerde çalışmaz.opda dan bir sorun çıkmaz güvenebilirsin.ama eger güvenmeyecem dersen de o senin bilecegin iş :)

'Patron

'Patron

Üye

ne olacak ki? ben geçen sene bu ay almıştım telefonum hala açık hiç bir kopyalama sorunu olmadı.forumdan başka alanlarda var.bir konuda birisi 3 yıldır kullandıgını söylemişti.bunun haricinde zaten imeiyi kopyalasalar bile Türkiye hariç hiçbir yerde çalışmaz.opda dan bir sorun çıkmaz güvenebilirsin.ama eger güvenmeyecem dersen de o senin bilecegin iş :)
adam haklı beyler.Bende ilk başta ole duşunuyodum ama aldım kurtuldum ohh

MjKaaN

MjKaaN

Üye
    Konu Sahibi

haklısın kardeş bende sanmıyorum bi sorun çıkacağını :oke: .. telefonun garantisi var zaten ..

----------Eklendi @ 20:32:48 ---------- Yazıldı @ 20:07:21 ----------

ben sildim yeniden ekledim imei mi inşallah bu sefer olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt