önümde 4 tane ineği pıçakladılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
önümde 4 tane ineği pıçakladılar
ineği yatırıp başını kestiler ardından şahdamarını kestiler acayip bir kan boşaldı kanın sıcaklığından dolayı havaya bi buhar boşalımı oldu ,inek 20 saniye çırpındıktan sonra vefat etti

Fotoğrafını atardımda +18

Tepkiler: -efşan
    Konu Sahibi
bir gıda mühendisi olarak ortamı gayet hijyenik ve temiz buldum

Pıçakçı adamda maşallah ,Allahu ekber deyip kesiyor hayvanın gırtlagını,o hayvan gidiyor yenisi geliyr kalp mi dayanır la buna
4ten sonrasını izleyemedm

- - - Eklendi - - -

Eyvallah panpa seninde

ben ed baya izledim.. o adamda nasıl bi adamsa artık, sürekli kesiyo
şu an kıpkırmızı oldu

Konu Sahibi

O değilde yeni farkettim pıçakçı adamın önlüğnün altındaki tişörtte absolut vodka yazıyor vdka resimleri var..
Bide Allahuekber deyip kesiyor Allah akıl fikir versin

Ben arabanın başında bekliyorum

Kurban edilmiş hayvanımızın etini getirirler, ben de eve ulaştırırım. Hiç izleyipte psikolojimi bozamam

Şaka la kan görmeye bayılıyorum. Günde bir öğün kan görmezsem rahat edemem. Bu kan için

Konu Sahibi

Az önceki biraz abartılı oldu sanki de benim hiç midem bulanmaz öyle şeylerde. Yanımda biri ölsün, paramparça olsun ben yine bakar yine ellerim. Midem her türlü sahneyi kaldırıyor sağolsun

Örnek; yurttayken bir arkadaşım kusmuştu yerlere, hemde kilolarca. Hepsini tek başıma temizlemiştim
Örnek2; Şuana kadar 10'un üzerinde ölü gördüm dibimde, (çoğu yanımda can verdi ya da tazeydi daha) yine de soğuk kanlılığımı koruyabildim
Örnek3; korku filmlerindeki dehşet sahneleri beni hiç kesmediği için, o tür filmleri izleyerek boşa zaman kaybetmem. İzlerken hiç bir tepki vermiyorum ki. Sadece saçma geliyor
örnek4-5-6'da var ama şimdilik bu kadar

alaStar

Üye

Yanımda öldü derken vietnamda gazisimisin

İkisi dedemdi, biri trafik kazası(benimle alakası yok) diğerleri de denizde. Ama dedemin ölüm anını hayranlıkla izledim. Bi insan bu kadar mı sessiz gider yahu...

Bunları okuduktan sonra insanlar benim acımasız olduğumu sanabilirler. Ama tam tersi olduğuna emin olabilirsiniz. Bir karıncayı bile incitemem. Sadece soğukkanlıyım o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...