Onu çok seviyoruum ama söyleyemiyorum :(( LÜTFEN YARDIM!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tayfun5453

tayfun5453

Üye
    Konu Sahibi
Onu çok seviyoruum ama söyleyemiyorum :(( LÜTFEN YARDIM!!
Arkadaşlar konuda belirttiğim gibi bizim okulda alt sınıftan bir kızı çok seviyorum öyle böyle değil. ama konuşamıyorum çok utanıyorum ve ters cevap almaktan çok korkuyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin !! :(

37emre37

37emre37

Üye
eğer şimdi söylemezsen ileride keşke söyleseydim diye çok pişman olabilirsin

TheCower

TheCower

Üye
Git kızı çek köşeye ve de ki seviyorum. O terslemez ama yaparsa şayet ağzına yumruk atma sakın.

tayfun5453

tayfun5453

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim sevdiğimi kız biliyor ama hiç bişey demiyor . Bende terslenmekten korkuyorum ama geç kalmaktanda işte ne yapcağımı bilmiyorum :((( Nerdeyse 1 seneyi geçti ama hala çok seviyoruum :(

TheCower

TheCower

Üye
Kız sana göz atıyor mu arada gülümseme falan?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
kardesm git bi duble çek anca o zaman rahat konusursun.

tayfun5453

tayfun5453

Üye
    Konu Sahibi
gülüyo tabi zaten o gülüşü benni bitiriyo bazen ben görmemezlikten geliyorum arkadaşlarım baktı diyolar yani zaten bi tek bakışma var anlıyacagınız :(

- - - Eklendi - - -

kardesm git bi duble çek anca o zaman rahat konusursun.
aynen kardşim olmadı öyle yapcaz artık :(

Seglopsi

Seglopsi

Üye
gülüyo tabi zaten o gülüşü benni bitiriyo bazen ben görmemezlikten geliyorum arkadaşlarım baktı diyolar yani zaten bi tek bakışma var anlıyacagınız :(

sen olayi bitirmissin zaten. gideceksin, konusacaksin. konusurken rahat ol yeter gerisi gelir zaten.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Bildiği halde sen utanıp yapamıyorsan çok kötü bi durum. Git uygun bi zamanda yanina. Facebook macebook bulasma sakin. Ama sakın

- - - Eklendi - - -

Geç kaldığın sürece kızın senin hakkinda dusunceleri kotuye gider. Cekingen birini tercih etmez kizlar .biri cikar iki dakkada goturur sonra olacaklari dusunemiyorum

tayfun5453

tayfun5453

Üye
    Konu Sahibi
Bildiği halde sen utanıp yapamıyorsan çok kötü bi durum. Git uygun bi zamanda yanina. Facebook macebook bulasma sakin. Ama sakın

- - - Eklendi - - -

Geç kaldığın sürece kızın senin hakkinda dusunceleri kotuye gider. Cekingen birini tercih etmez kizlar .biri cikar iki dakkada goturur sonra olacaklari dusunemiyorum
haklısın kardeş artık bugün karar verdim pazartesi çekip konuşcam :) yeter be nerdeyse 1.5 sene oldu artık dayanamıyorum :)

- - - Eklendi - - -

sen olayi bitirmissin zaten. gideceksin, konusacaksin. konusurken rahat ol yeter gerisi gelir zaten.
inşallah kardeş bi kaç tane kıza sordum hep aynı cevabı alıyorum pazartesi kesin konusacam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt